smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Samo ako smatras da su zene kokoske! A i znas,tunjavog petla koka lako zameni za nekog kocopernijeg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ja jako jako vodim racuna kakva cu svekrva biti.ko zna kakva cu biti kad do toga dodje,ali imam model kako ne zelim da bude.
I mislim da je za odnos svekrva snajka 90 posto odgovorna svekrva.zrela zena treba da zna sta radi
Pa bas to! Ja da sam bila zrelija,kad je ona skocila ti mom sinu brojis zalogaje,da sam se nasmejala,zagrlila je,okrenula na salu,objasnila...ja se naduvala kao zabameni je zao sto se sa svojom svekrvom nisam upoznala kasnije
jer sam ubedjena da bih umela mnogo takticnije da s epostavim i da se ne nervira ni jedna od nas dve
ovako, u tom trenutku ja sam bila premlada i nesikusna, ona je predugo zivela sama i postala je samoziva
a u sustini je jedna divna dusa i bila je divna zena
jer sem te njene volje koju je htela da ispolji po svaku cenu kad dodje kod nas na mesec, dva dana i da nam potpuno poremeti organizaciju, oko drugih stvari se nismo sukobile
al kad dodje ili mora po njenom ili se vraca kuci
i onda napetost ni za sta
pa znaš da ne smatram ojeeeeboteee smokiSamo ako smatras da su zene kokoske! A i znas,tunjavog petla koka lako zameni za nekog kocopernijeg

pa jesi li zamenilaznas,tunjavog petla koka lako zameni za nekog kocopernijeg
))))Pa opste je poznato da jesampa jesi li zamenila))))
Dođe vreme kad se mora preseći, nisu svi roditelji spremni da puste
Meni je zrelost otvorila oči toliko da vidim mane moje svekrve.Pa bas to! Ja da sam bila zrelija,kad je ona skocila ti mom sinu brojis zalogaje,da sam se nasmejala,zagrlila je,okrenula na salu,objasnila...ja se naduvala kao zaba
Mislim, nije mi mnogo ni trebalo, tričavih 25 godina.
Da ukapiram da ona nije u stvari onakva kakvom se predstavlja. I kada vratim film, vidim da su to njene karakterne osobine, koje su kako godine prolaze postale samo izraženije. Što bi se reklo, u gadnu babu je izrasla. 
Овако моја другарица што сам је данас спомињала. Има иза себе брак, има дете, кућу, посао али је вечито напета. Коју год тему да покренемо, ако став није попут њеног она се агресивно брани а није нападнута. Тачно се осети да јој фали емотивна подршка, не детата, не нас другарица, него мушкарца. А отима се и неће да призна. Добро, тако је како кажеш.Nekada nisu ni deca spremna.
Moja zaova je takva. Visokoskolovana i nije ružna a zavisna od roditelja. Ima sve uslove da bude potpuno samostalna, poklonili su joj stan, ima visoku platu, dobru poziciju.
Medjutim, ona ni da mrdne od njih a da niko to od nje nije tražio.
Poznajem je pet godina i svake godine je sve neugodnija, zajedljivija, sve više agresivna prema podređenim radnicama, prema ženama (narocito majkama), sve servilnija u odnosu na muškarce, zbog politike samo što se ne potuče. Srećom, mi nemamo neki kontakt ali me plaši prilično jer ima neku koncentrisanu emociju prema malom da mi nikada nije prijatno u njenom društvu i iskreno ne bih volela da živimo blizu ili, ne daj boze, da zavisimo jedni od drugih. Zato čovek treba da bude iskren prema sebi i da raščisti da li zeli brak i decu ili ne želi. Ona nije želela sa 25, 30, 35 i tada je koristila preenosti te simbioze ali sada kako su došle 40-e ujeda...nikada ne zna covek kada će da plane, na recepcionara, na konobara, nateže se svuda i sa svakim...kada pitam mm-a da li vidi on to uvek kaze da je kriv njen dečko zbog toga...I tako...kakva će biti za 10,15 godina ko zna, možda se smiri...
Овако сам ја моју баку упознала, стварно упознала тек пре коју годину. Много тога ме је разочарало. Она је блажа госпођа министарка која се китила дединим перјем и дичила његовим заслугама као да су њене. Али то није био онај понос на мушкарца ког волиш. Него понос на себе јер је упецала образованијег од себе, на положају. Када прича како је имао возача, као да га је она имала. И као да је то уопште битноMeni je zrelost otvorila oči toliko da vidim mane moje svekrve.Mislim, nije mi mnogo ni trebalo, tričavih 25 godina.
Da ukapiram da ona nije u stvari onakva kakvom se predstavlja. I kada vratim film, vidim da su to njene karakterne osobine, koje su kako godine prolaze postale samo izraženije. Što bi se reklo, u gadnu babu je izrasla.
Nismo imali konflikte, nemamo ih ni sada, ali je meni žao što je takva. I žao mi je što je direktni krivac za odnos mm sa svojom sestrom, a mojom zaovom. To nije smela da dozvoli, a bila je glavni huškač i podstrekivač, jer poznavajući mm, mislila je da mu nikada neće pući film. Zaj.ebala se, ali i skršila nešto što nipošto nije smela.
И истепела би све због имиџа. Само да је слика за јавност по њеној вољи. Заправо, туга од односа према себи и животу
Друго, увидела сам да је спремна да друге потури и жртвује да се изборе за њу, само да она не укаља репутацију фине, љубазне жене.Ima ono,svaki put se zapanjim kad zinem da nesto kazem,a ono progovori moja mamaJa sam se mnogo durila na mamu u mladjim godinama, svasta joj zamjerala, kontrirala joj...kako je vrijeme prolazilo mnogo toga sam razumjela, mnogo toga pripisala manama koje ima jer je prosto covjek, nesto prepoznala I kod sebe...al ljubav to ispegla, I kad se ne razumijes volis covjeka I mnogo toga prosto ljubav proguta.
Svekra I svekrvu cijenis al ih ne volis koliko moze da se voli. Ne zazmuris im. Mogla bih al ne znam da li bih se udubljivala u razloge svekrve ako bi mi ucinila nazao. Jer moje srce ne krvari zaista, vjerovatno se vise duri I revansira.
Al mislim da je apsurdno ocekivati da muz zauzme stranu kod trivijalnih svadja, jer oni su njegova ona duboka ljubav od djecackih ogrebotina.
Moj momak ima stav da sve I da se posvadjamo do psovki, majka ce njemu uvijek oprostiti, meni nece. I ja zato pazim.
Naravno, to je govorio za druge ljude, al isto vazi I za nas.
Да...с годинама све више личимо на њих...смех, покрети, став, начин размишљања.Ima ono,svaki put se zapanjim kad zinem da nesto kazem,a ono progovori moja mama

Moja drugarica je prestala deci da govori takve stvari dok su jos bili u vrticuПа, то, али ако не кажем 1001.пут, све се плашим баш ће се тад десити нешто...
А како да не кажем кад она на 10 степени крене да испрати другарицу у мајичици...могу да оћутим, али ја онда не спавам ноћима, кувам чајеве, мерим температуре...Moja drugarica je prestala deci da govori takve stvari dok su jos bili u vrticu
Kaze ponizavajuce je da detetu od dvadeset pet kazes,stavi sal,hladno je
Ali meni to muz kaze i ja roditeljima,meni to nije tako kako ona predstavlja
Samo se skloni.Zato ja jako jako vodim racuna kakva cu svekrva biti.ko zna kakva cu biti kad do toga dodje,ali imam model kako ne zelim da bude.
I mislim da je za odnos svekrva snajka 90 posto odgovorna svekrva.zrela zena treba da zna sta radi
Meni je najsmesnije kad cujem moju cerku kako se obraca bratu sa mojim recima! To sam ja! Bukvalno!Ja bas nisam sretna,jel isplivava kljucanje u glavu,pokri se,obuci,pojedi,uspori,ne zaboravi...i tako u krug,kao da nisam rekla malo pre![]()
Ja svom detetu odavno ne govorim da se obuce jer imam utisak cak da natronta na sebe mnogo vise nego sto bih joj ja obuklaMoja drugarica je prestala deci da govori takve stvari dok su jos bili u vrticu
Kaze ponizavajuce je da detetu od dvadeset pet kazes,stavi sal,hladno je
Ali meni to muz kaze i ja roditeljima,meni to nije tako kako ona predstavlja

Ja sam kratko živela sama i uopšte mi nije prijalo. Možda da je duže potrajalo da bih se tad navikla...Gledajući generaciju moje dece shvatila sam da u mladosti nisam nikada živela sama, studirala sam i imala cimerke, pa sam se nakon diplomiranja udala. Mislilm da nije loše probati i to, onda mi nije bilo čudno, nisam ni primetila da ta faza nedostaje.