smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Cekaj bre,nije gotovo.i dalje jagodica boli na dodir,a ceo prst je drven,kao tudjPu pu...
Ajd I to izgurasmo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj bre,nije gotovo.i dalje jagodica boli na dodir,a ceo prst je drven,kao tudjPu pu...
Ajd I to izgurasmo...
Ti,mnogi poput tebe ste posteno bili ambiciozni - kako vam je to vraceno,isto svima nakon decenija ulaganja.Normalno je nemati ambiciju kada se vide takvi primeri svuda,cesto kao neko nepisano pravilo koje opstaje.Meni nije jasno kako to da neko sa 24 nema vecu zivotnu ambiciju
zauz, ambicija ne mora da bude gradjenje karijereTi,mnogi poput tebe ste posteno bili ambiciozni - kako vam je to vraceno,isto svima nakon decenija ulaganja.Normalno je nemati ambiciju kada se vide takvi primeri svuda,cesto kao neko nepisano pravilo koje opstaje.
Ko je ambiciozan taj radi za sve one koji nisu,njemu se natovari,kazu "vidi budalu,hajde da iskoristimo to" - nema ovde niceg pozitivnog u zelji da se mnogo posteno radi.
Dive,zna se sta znaci medju ljudima kada se kaze ambiciozna osoba a to sto spominjes treba da bude omoguceno svakome u zemlji tako sto porezi,takse doprinosi nece biti toliko visoki da se normalno (a nedostizno inace) studiranje,posao smatraju ambicioznoscu.zauz, ambicija ne mora da bude gradjenje karijere
ambicija moze da bude i ekonomska nezavisnost makar za sopstvene potrebe sa kojom dobijes neko samopotvrdjivanje...nesto si stekao sopstvenim radom, bilo umnim bilo fizickim
to sto je meni sudbina bila da me sastavi drzavni kriminal u jednom delu mog zivota i ostavi me bez svega zaradjenog, ne znaci da se kajem sto sam tih 30 godina radila
oteli su mi materijalno, ali niko ne moze da mi ukrade ono sto sam u tih trideset godina uradila
mislim da sa danasnjim uslovima zivota gde su nam mnoge stvari olaksane u poredjenju sa vremenom u kome su zivele nase babe, mlada osoba, obrazovana, skolovana ima dovoljno vremena da moze da se bavi porodicom, decom, ali i necim sto ce da je samopotvrdi u sopstvenim ocima
bilo super jer nisi morao sam da skidas..vetar sve pomlatio i oborioImam brdo oraha i lešnika... ( : e, blago meni
Bio sam na selu u vikendaji i duvo je vetar, al je bilo super.

.bilo super jer nisi morao sam da skidas..vetar sve pomlatio i oborio![]()
bilo super jer nisi morao sam da skidas..vetar sve pomlatio i oborio![]()
To zahteva da obnoviš vikendicu i da ili često ideš, otvaraš, vodiš računa, ulažeš, i/ili imaš nekoga ko održava (čisti sneg sa krova, zatvara vodu zimi, kad napada sneg očisti i krov, đubri votjke, kosi itd.)...Kako smo svi zauzeti uglavnom se ni ne setimo, zato je vrlo važno da nam je i porodica zainteresovana i daje predloge ajmo u vikendaju kad nam ona nije ni na kraj pameti (:Orah je toliko visok da ničim ne možeš da dohvatis. Čak ni onom motkom sa rezama što ima pamučnu mrežicu kojom skidaš jabuke.
Inače, Munjo, strahovito zavidim. Moja baka je imala vikendicu dok sam bila mala, mislim ima i sada ali nisam bila bar dve decenije. Kao klinka sam obozavalaaaa skupljanje oraha i branje grožđa...uvek tokom miholjskog leta, ako je rodilo tada se bralo...volela bih da imam vikendicu jednog dana (ili bar dvorište, makar i najmanje), sve sam u glavi namestila gde bih šta, i lesku i orah, kamenu fontanu i začinsko bilje, cveće i kamenu stazu...I kolače sa tim orasima, osećaj zvani "uticaj babe na život deteta"...

Mi nikad nismo skidali sneg sa krova,a za 20 god koliko sam bila u led.nikad nisam videla nekog da to radiTo zahteva da obnoviš vikendicu i da ili često ideš, otvaraš, vodiš računa, ulažeš, i/ili imaš nekoga ko održava (čisti sneg sa krova, zatvara vodu zimi, kad napada sneg očisti i krov, đubri votjke, kosi itd.)...Kako smo svi zauzeti uglavnom se ni ne setimo, zato je vrlo važno da nam je i porodica zainteresovana i daje predloge ajmo u vikendaju kad nam ona nije ni na kraj pameti (:
E, da, uopšte nemam ključ od vikendaje, nikako ni dupli da napravim,ni ja ni komša pored prvi, isto vikendaš...ključ stoji kod seljaka koji stalno tu živi. Kad krenemo, javim mu se i ostavim ključ.

Kako da ne,napravis neku do jaja,bazen,konj,rostilj i izdajes za hepeningejel se isplate vikendice? ja misim da ne![]()

divna slika metlo kao i modeliDa vidite ko je medju izabranim najboljim fotkama od strane urednika jednog sajta
Model: Dana i @Regina Mills
Foto: metla
Pogledajte prilog 616477
Šta će tamo?ti si u albaniji?