Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.449
Kako su vam na finjaka uvalili zvaku o boljem skolovanju i karijerama,samo daj upregni za pare marvu da trosi i rmbaci za lovane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam pricao o tebi konkretno nego sam se osvrnuo na onu tvoju opasku da je skoro pa svejedno imala ugovor na odredjeno ili neodredjeno jer ti i na neodredjeno mogu dati otkaz kad god zele..pa ne mogu tek tako.Nemam namere da se tuzim sa bilo kim
Nisam dizadala tuzbe za mnogo ozbiljnije stvari bas cu se makljam sa zmajem oko glupog ugovora
Meni je cilj da od zmaja odem na bolje, a ne da se jjebavam po sudovima sa bilo kime
Ne pravim ugovor na neodredjeno da bih bila tu do kraja zivota, nije to drzavni posao i dan mrmota...
On ako propadne popicemo svi otkaze.... u ostalim slucajevima necu, nema sekiracije
Jos neki period i adio....
nisam mislio da osoba sama da otkaz, nego da joj poslodavac uruci otkaz.E ja sam danas gledala otkaz uzivo. Jedna sestra dala otkaz, kaže udaje se, rekao joj muž da prestane da radi, nije valjda luda da polomi kičmu za tolike pare... pita ona mene doktorka šta mislite. Rekoh: prvo skoči pa reci hop. Mislim da me nije razumela.
Ok uopsteno govoreci nije istonisam pricao o tebi konkretno nego sam se osvrnuo na onu tvoju opasku da je skoro pa svejedno imala ugovor na odredjeno ili neodredjeno jer ti i na neodredjeno mogu dati otkaz kad god zele..pa ne mogu tek tako.
Pa naravno da laze muz za razlogenisam mislio da osoba sama da otkaz, nego da joj poslodavac uruci otkaz.
inace tasestra nije bas pametna..ja bih pre rekao da joj je muz ljubomoran i da izmislja razloge.
ja mogu da razumem da kad je smenski rad, a imas decu i to vam pravi bas pakao od zivota neko izabere da se bavi decom dok ne porastuJa se to godinama pitam jer uglavnom radim sa mladima. Ali tako je nažalost.
Mada svega tu ima, kad bolje razmislim svega dve sestre su udate i rade ostalo su sve devojke. Mislim da im muževi prave problem oko smenskog rada, ljubomorisu itd...
ne mogu da razumem da neko sa 24 pristaje da zavisi od druge osobe i za dnevne uloske

Super! Svaka cast! Stvarno je i bilo sramotaUkinuli nam radne subote!![]()
sta cete sad sa toliko slobodnog vremena?Ukinuli nam radne subote!![]()
Ja sam veoma bliska onome sto je neko napisao da mislim da je lenja.. pa traži izgovor da ne radi i da je muž izdržava. Ko zna šta mu servira kao pricu da ona pada mrtva od posla a plata joj je 65.000 !!!nisam mislio da osoba sama da otkaz, nego da joj poslodavac uruci otkaz.
inace tasestra nije bas pametna..ja bih pre rekao da joj je muz ljubomoran i da izmislja razloge.
Za početak ćemo se osećati kao ljudi, a ne kao robovi. Tih 5 sati smo radili gratis.sta cete sad sa toliko slobodnog vremena?
Isli ste zbog 5 sati? Taman da ti upropasti dan...Za početak ćemo se osećati kao ljudi, a ne kao robovi. Tih 5 sati smo radili gratis.
Pa budalaština.Isli ste zbog 5 sati? Taman da ti upropasti dan...
To mi zvuci kao uzasno veliki posao.. bravo!ja sam sinoc napokon izvukla uplatu doprinosa iz svih izvoda za sve zaposlene za 25godina
yeboihpatak za to maltretiranje
i sad mi je ostalo samo da uplate uklopim sa pp opj obrascima i da zovem knjigovodju i svecano mu predam da se dalje on sa time bavi
od sutra sam slobodna zena i mogu da se posvetim lepim stvarima u ovom zivotu
a tek menidraga kono moja jako mi je milo!!!!

kad zivis u drzavi koja svoj odnos prema onima koji je izdrzavaju postavlja kao mica ftjjpTo mi zvuci kao uzasno veliki posao.. bravo!
Grozno! Zato nikada neću biti privatnik tj privatni preduzetnik.kad zivis u drzavi koja svoj odnos prema onima koji je izdrzavaju postavlja kao mica ftjjp
to je u stvari poguban i besmislen posao
kad si privatnik sa srednjim preduzecem stranacki nezavisan, onda ti dugovi nikad ne zastarevaju, ali pretplacena sredstva zastarevaju
sto ih nisi potrazivao ranije, nema veze sto si u istom platnom prometu od kad si registrovao firmu
Pu pu...Da ne ureknem,danas mi deluje kao da pocinje prst da zarasta