Pohvalite se III

I ja mislim.
Šta, bolje nam je da nas udaju za kakvog naočitog momka, po mogućstvu malo pipnutog, pa kad on umre, da nas izbace sa sve tri/pet/sedam ćerki na ulicu, lepo da se kurvamo kao i svaka poštena žena, jer nas ni očevi ne bi primili nazad.
Srećna okolnost je jedino da i te ćerke mogu da se prodaju

Nemam namere da se tuzim sa bilo kim
Nisam dizadala tuzbe za mnogo ozbiljnije stvari bas cu se makljam sa zmajem oko glupog ugovora
Meni je cilj da od zmaja odem na bolje, a ne da se jjebavam po sudovima sa bilo kime
Ne pravim ugovor na neodredjeno da bih bila tu do kraja zivota, nije to drzavni posao i dan mrmota...
On ako propadne popicemo svi otkaze.... u ostalim slucajevima necu, nema sekiracije
Jos neki period i adio....
nisam pricao o tebi konkretno nego sam se osvrnuo na onu tvoju opasku da je skoro pa svejedno imala ugovor na odredjeno ili neodredjeno jer ti i na neodredjeno mogu dati otkaz kad god zele..pa ne mogu tek tako.

E ja sam danas gledala otkaz uzivo. Jedna sestra dala otkaz, kaže udaje se, rekao joj muž da prestane da radi, nije valjda luda da polomi kičmu za tolike pare... pita ona mene doktorka šta mislite. Rekoh: prvo skoči pa reci hop. Mislim da me nije razumela.
nisam mislio da osoba sama da otkaz, nego da joj poslodavac uruci otkaz.

inace tasestra nije bas pametna..ja bih pre rekao da joj je muz ljubomoran i da izmislja razloge.

inace tasestra nije bas pametna..ja bih pre rekao da joj je muz ljubomoran i da izmislja razloge.
Pa naravno da laze muz za razloge
To je fazon, on kao brine, pa kao nemoj se mucis srce moje, onda guska padne na tu pricu
A to je cista manipulacija iz prirucnika za te manijake
Na taj nacin je mami u zamku za sjajnu kontrolu koju ce da uspostavi nad njom
Posle dodju i batine...polako...

Zavisi na koga covjek naidje. Ima I zena koje ne rade, koje nisu radile od prvog djeteta I zive bajku. Voljene, srecne.
Jeste to ogroman pritisak na muskarca da ne smije da zakaze, al kad pogledamo koliki pritisak postoji na porodicama I koliko je tesko sve uklopiti I onda vidis porodice sa troje djece, zena ne radi a muz normalan covjek I bas ti bude milo vidjeti ih.
A onda je tu I majka mog bivseg decka, skolovana zena ostavila posao jer je muz insistirao da ona mora brinuti o kuci, on ce srediti finansije I prije deset godina dok smo bili zajedno, otac se pred gostima ne libi da majku naziva neradnicom kojoj je jedina briga sta ce mijesiti. Ko zna de su danas, mozda su se I poklali.

Ja se to godinama pitam jer uglavnom radim sa mladima. Ali tako je nažalost.
Mada svega tu ima, kad bolje razmislim svega dve sestre su udate i rade ostalo su sve devojke. Mislim da im muževi prave problem oko smenskog rada, ljubomorisu itd...
ja mogu da razumem da kad je smenski rad, a imas decu i to vam pravi bas pakao od zivota neko izabere da se bavi decom dok ne porastu
ali ne mogu da shvatim da neko sa 24 dize ruke od sebe u ekonomski nezavisnom smislu, a nije jos ni zakorqcio u zivot
ne mogu da razumem da neko sa 24 pristaje da zavisi od druge osobe i za dnevne uloske

Ja sam veoma bliska onome sto je neko napisao da mislim da je lenja.. pa traži izgovor da ne radi i da je muž izdržava. Ko zna šta mu servira kao pricu da ona pada mrtva od posla a plata joj je 65.000 !!!
Sestre u državnim bolnicama rmbače za manje, stvarno lome kičmu...

ja sam sinoc napokon izvukla uplatu doprinosa iz svih izvoda za sve zaposlene za 25godina
yeboihpatak za to maltretiranje
i sad mi je ostalo samo da uplate uklopim sa pp opj obrascima i da zovem knjigovodju i svecano mu predam da se dalje on sa time bavi
od sutra sam slobodna zena i mogu da se posvetim lepim stvarima u ovom zivotu
To mi zvuci kao uzasno veliki posao.. bravo!

To mi zvuci kao uzasno veliki posao.. bravo!
kad zivis u drzavi koja svoj odnos prema onima koji je izdrzavaju postavlja kao mica ftjjp
to je u stvari poguban i besmislen posao
kad si privatnik sa srednjim preduzecem stranacki nezavisan, onda ti dugovi nikad ne zastarevaju, ali pretplacena sredstva zastarevaju
sto ih nisi potrazivao ranije, nema veze sto si u istom platnom prometu od kad si registrovao firmu

kad zivis u drzavi koja svoj odnos prema onima koji je izdrzavaju postavlja kao mica ftjjp
to je u stvari poguban i besmislen posao
kad si privatnik sa srednjim preduzecem stranacki nezavisan, onda ti dugovi nikad ne zastarevaju, ali pretplacena sredstva zastarevaju
sto ih nisi potrazivao ranije, nema veze sto si u istom platnom prometu od kad si registrovao firmu
Grozno! Zato nikada neću biti privatnik tj privatni preduzetnik.

Back