Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Jako je lepo sve objasnio.ovaj tip je super, išao sam odavno kod njega u školicu za ostavljanje cigareta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako je lepo sve objasnio.ovaj tip je super, išao sam odavno kod njega u školicu za ostavljanje cigareta
Slobodno pogledaj klip.nema to veze s internetom
prosto imas podatke o tome koliko koja vrsta zivi prosjecno
biljka kafe zivi onoliko koliko ti gore pise
a ne koliko dr kaze na...youtube klipu
5 godina.beše to 1991. koliko ste godina imali tada?)))
da bi mi on objasnio sta on misli koliko dugo zivi biljka kafe?Slobodno pogledaj klip.
bravo taraNosila sam ceo dan jedan kupaci i sedela sam na mokrom peskiru, znaci pobedjujem sebe svakog dana, znaci kidam
Cekaj da docekam sutra, nije da mi je svejedno od tolike opustenosti danasbravo tara
ja tako vec ceteresjednu godinu i nije mi nista : )))

ajde sneki ko da tebi moze ista bit od malo sjedenja mokrog dupetaCekaj da docekam sutra, nije da mi je svejedno od tolike opustenosti danas![]()

Aha, i meni je kad sam bio mali pao gramofon na glavu i nije mi ništa///nije mi ništa///nije mi ništa///nije mi ništa///nije mi ništa///nije mi ništa///bravo tara
ja tako vec ceteresjednu godinu i nije mi nista : )))
Pazi ako nista kupaci mi je bio top, znaci snekidaki skroz, totalno primeren mokrom peskiru a kako necu na more ove godine prosto valjalo je iznositi ga kako dolikujeajde sneki ko da tebi moze ista bit od malo sjedenja mokrog dupeta![]()

Izvini, Golube, ali nešto trokira...Aha, i meni je kad sam bio mali pao gramofon na glavu i nije mi ništa///nije mi ništa///nije mi ništa///nije mi ništa///nije mi ništa///nije mi ništa///

Treba saslušati različita mišljenja pa tako formirati svoje.da bi mi on objasnio sta on misli koliko dugo zivi biljka kafe?
neka me, nek zivim u neznanju
nema sta da saslusam i formiram misljenje o poznatom prosjecnom zivotnom vijeku biljkeTreba saslušati različita mišljenja pa tako formirati svoje.
Pogotovo kada je u pitanju stručno lice.

Budi pametan pa ne koristi ni jedan od izabranih izvoraali ovo je cudo modernog informacionog doba
primer 1
https://www.cosmopolitan.rs/moj-zivot/zest/16006-kafa-ima-5-neocekivanih-prednosti.html
primer 2
http://www.buditezdravi.info/duvan-alkohol-kafa-droga/120-kafa-vise-nego-stetna
i sad budi pametan![]()
Nisam znala da se to tako zove, moja mladja cerka to ima, cak nije htela ni tu slavinu, vec je uzela samo tus, super je stvar.otprilike ovo
http://m.ba.outaibathroom.com/showe...ican-standard-thermostatic-shower-valves.html
imas opciju da se tusiras tako ili regularno
moji stavili prije par god
preporodila sam se
meni svaka rucica prekratka![]()

pa daNisam znala da se to tako zove, moja mladja cerka to ima, cak nije htela ni tu slavinu, vec je uzela samo tus, super je stvar.
Ja mastam da izbacim kadu i da postavim tus kabinu, nisam u nju legla nikad, a desavalo se da me je strah da cu pasti u klizavoj kadi. Treba to i ribati![]()
aj kad izvrtim igricu do tog nivoa cimam tevragec, imam super majstora za plakare, namestaj po meri uopste. vrlo pristojne cene, uredno i lepo radi, ja sam prezadovoljna svime sto je kod mene napravio, a uradio je celu spavacu sobu za velikog sina-plakar, krevet, radni sto, komoda

to se jednostavno resava..ako ne dovrsis do tog datuma dobices za toliko manje novca i tacka.malo moras da ga cimas da ispostuje rokove, ali svi majstori su takvi. doduse, mi smo bili vrlo opusteni rekli ne moras da zuris
kardinalna greska, vrlo bukvalno shvaceno
onda kad smo ga malo iscimali, sve je bilo ok
da ti dam savet...nemoj stavljati tus kabinu.. nisu se dobro pokazale.. prvo problmaticne su za odravanje a drugo vremenom se shebavaju vrata i slicno..najbolje resenje je ozidan tus prostor..i to planiram i ja kod sebe da uradim.Ja mastam da izbacim kadu i da postavim tus kabinu, nisam u nju legla nikad, a desavalo se da me je strah da cu pasti u klizavoj kadi. Treba to i ribati![]()