Pohvalite se III

Kafa otrovna? O, svasta!
Cak i cigare koje zbilja sadrze otrov i toksine (cijanid, formaldehid, metropen, ddt, naftalin, ....) mogu necemu koristiti (pusaci imaju manje sanse da obole od ulceroznog kolitisa)... :lol:
Dokle vise sa zdravim, prirodnim, dokle vise aman?! Svi visokovibracioni sa iskljucivo lepim i cistim mislima i osecanjima su najveca patologija ove instant civilizacije...
Nemojte vise da nas silujete, ko boga vas molim!
....@....
Jer ako se drugi povampirimo, napravicemo vam koloskopiju i uterati otrov u doope

otprilike ovo

http://m.ba.outaibathroom.com/showe...ican-standard-thermostatic-shower-valves.html

imas opciju da se tusiras tako ili regularno
moji stavili prije par god
preporodila sam se
meni svaka rucica prekratka :lol:
Nisam znala da se to tako zove, moja mladja cerka to ima, cak nije htela ni tu slavinu, vec je uzela samo tus, super je stvar.
Ja mastam da izbacim kadu i da postavim tus kabinu, nisam u nju legla nikad, a desavalo se da me je strah da cu pasti u klizavoj kadi. Treba to i ribati :mrgreen:

Nisam znala da se to tako zove, moja mladja cerka to ima, cak nije htela ni tu slavinu, vec je uzela samo tus, super je stvar.
Ja mastam da izbacim kadu i da postavim tus kabinu, nisam u nju legla nikad, a desavalo se da me je strah da cu pasti u klizavoj kadi. Treba to i ribati :mrgreen:
pa da
mi cemo konacno renovirati kupatilo u septembru i vjerojatno staviti druge plocice na terasu
onda jos ostaju sobna vrata
i zavrsili smo sve osim novih plakara, ugradnih
to cu ostaviti za slijedecu godinu

vragec, imam super majstora za plakare, namestaj po meri uopste. vrlo pristojne cene, uredno i lepo radi, ja sam prezadovoljna svime sto je kod mene napravio, a uradio je celu spavacu sobu za velikog sina-plakar, krevet, radni sto, komoda

malo moras da ga cimas da ispostuje rokove, ali svi majstori su takvi. doduse, mi smo bili vrlo opusteni rekli ne moras da zuris :lol:
kardinalna greska, vrlo bukvalno shvaceno :fdlan:
onda kad smo ga malo iscimali, sve je bilo ok

malo moras da ga cimas da ispostuje rokove, ali svi majstori su takvi. doduse, mi smo bili vrlo opusteni rekli ne moras da zuris :lol:
kardinalna greska, vrlo bukvalno shvaceno :fdlan:
onda kad smo ga malo iscimali, sve je bilo ok
to se jednostavno resava..ako ne dovrsis do tog datuma dobices za toliko manje novca i tacka.
unapred je obavesten..zna da ce tako biti i neka odugovlaci...njegova stvar.

da ti dam savet...nemoj stavljati tus kabinu.. nisu se dobro pokazale.. prvo problmaticne su za odravanje a drugo vremenom se shebavaju vrata i slicno..najbolje resenje je ozidan tus prostor..i to planiram i ja kod sebe da uradim.

evo na brzaka sam nasao jedno na netu..nije nesto posebno ali cisto da vidis na sta mislim

kabina_za_tusiranje_ozidana.jpg

Back