Pohvalite se III

zašto da je odgovarate
ja sam protiv toga da se roditelj meša u odluku oko faksa
možeš reći svoje mišljenje ali ali nikako vršiti pritisak
ipak je najbolje da sama odluči šta će : )
Pa i ja sam negde oko tog stava ali kada je u pitanju medicina probala bih da je odgovorim.
Previše odricanja, mnogo učenja i onda kada diplomiraš si niko i ništa kao i kad završiš gimnaziju...tek na početku.
A onda tek vrteska. Specijalizacija 5 godina, dežurstva i posle svega toga ako imaš sreće i veze debele pocinjes opet ispočetka kao mladi specijalista.. e sad ako pak ostaneš dr.opste prakse možeš da budeš srećan ako se zaposliš u dž u Grockoj za 60.000.
U medicini si u Srbiji neposrovan i loše plaćen osim ako nisi u privatnoj praksi i ako nisi bas broj jedan u svojoj specijalnosti.

Pa i ja sam negde oko tog stava ali kada je u pitanju medicina probala bih da je odgovorim.
Previše odricanja, mnogo učenja i onda kada diplomiraš si niko i ništa kao i kad završiš gimnaziju...tek na početku.
A onda tek vrteska. Specijalizacija 5 godina, dežurstva i posle svega toga ako imaš sreće i veze debele pocinjes opet ispočetka kao mladi specijalista.. e sad ako pak ostaneš dr.opste prakse možeš da budeš srećan ako se zaposliš u dž u Grockoj za 60.000.
U medicini si u Srbiji neposrovan i loše plaćen osim ako nisi u privatnoj praksi i ako nisi bas broj jedan u svojoj specijalnosti.

Ali lako dobijate praksu i posao u Nemackoj na primer.

U medicini si u Srbiji nedovoljno poštovan i loše plaćen osim ako nisi u privatnoj praksi i ako nisi bas broj jedan u svojoj specijalnosti.
Tako da ipak zanat tipa stomatologija je bolja opcija.

- - - - - - - - - -

ako je neće Srbija ima ko hoće
Pa nije ni tamo lako.
Opet svi krugovi pakla navedeni pa onda i nostrifikacija i jezik i dok to sve završiš taman pred 40ti rodjendan. :lol:

Све до последњег слова тачно.

zašto da je odgovarate
ja sam protiv toga da se roditelj meša u odluku oko faksa
možeš reći svoje mišljenje ali ali nikako vršiti pritisak
ipak je najbolje da sama odluči šta će : )
a ti mislis da deca u tim godinan bas znaju cime ce se baviti?
smernice od strane roditelja su neophodne

- - - - - - - - - -

Tako da ipak zanat tipa stomatologija je bolja opcija.

za stomatologa mora da ima dobar stomak... :)

Back