neam sčim
Upalim komp i vidim 4 rep i 1 pp. Ljudi, bili ste vredni...
Nego, nisam hteo o tome. Kolega, je l nije tajna sta ces uraditi sa obecanih 10 crvenih od Deda Mraza do NG?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neam sčim
nije kolega...ću si kupim jednu jaknu jer ovu kinesku nosim već 3,4 god a ostatak ide u bege
- - - - - - - - - -
smanjili su količinu masnoća u bureku što je za svaku pohvalu

Ovo mi se svidja. Srbija radi, a Beograd se gradi...
ne, ovako je sočnije : svi vi radite krvavo, od vas se to uzima da bi se takvima poput mene davalo, da bi se zajebavo i slao tamo po begetu da se arči

Gledanjem kroz casu vina iluzije se grade.Ugostis,svi te obozavajuPa vidis da ne bih ni da vas upoznam... Kamoli da vas gostim...sem ako bas moram
![]()
Mislim srusicu vam sve iluzije ako me upoznate![]()
 .nadjubrila sam kozjim stajnjakom sve vocke
![]()
 site se ispricamo na uzas prisutnih.ljudi,ne kozanije kolega...ću si kupim jednu jaknu jer ovu kinesku nosim već 3,4 god a ostatak ide u bege
- - - - - - - - - -
smanjili su količinu masnoća u bureku što je za svaku pohvalu

imas koze? obozavam da im mekecem,a one u cudu,pa i one mekecusite se ispricamo na uzas prisutnih.ljudi,ne koza

)))Koze su najdivnije životinje i jedna svemirska bića
- - - - - - - - - -
Za razliku od ovaca koje su neinspirativne ali ukusne)))
 a slazem se da su skoz sizKoze su najdivnije životinje i jedna svemirska bića
- - - - - - - - - -
Negde sam citala da je koza odlicno drustvo za ljude sa psihickim poremecajima. Da smiruje i stabilizuje.
Ne znam da li ima istine...

Bazde kilometar okolo i zovu se nadlezni stalno jer osoba x ne kapira da su to zivotinje za neku cuku a ne naseljeno mesto.Divota u ****** ******.Koze su najdivnije životinje i jedna svemirska bića
- - - - - - - - - -
Ne baljezgaj leba ti.Ti mene da ucutkujes jer ne podnosim ljubitelje koza koji drugima urnisu zivote,sanjaj samo.Pun mi je cosak ljudi koji zele da maltretiraju komsiluk tim "divnim zivotinjama" nesvesni koliko to smrdi.A ne,"oni su divni" a "komsiluk ih "mrzi" bez razloga".Na cuku i cuvati koze,nikako u naseljeno mesto.Zauz, ne se.ri života ti.
 a sto su nestasni...Ne baljezgaj leba ti.Ti mene da ucutkujes jer ne podnosim ljubitelje koza koji drugima urnisu zivote,sanjaj samo.Pun mi je cosak ljudi koji zele da maltretiraju komsiluk tim "divnim zivotinjama" nesvesni koliko to smrdi.A ne,"oni su divni" a "komsiluk ih "mrzi" bez razloga".Na cuku i cuvati koze,nikako u naseljeno mesto.
Ne baljezgaj leba ti.Ti mene da ucutkujes jer ne podnosim ljubitelje koza koji drugima urnisu zivote,sanjaj samo.Pun mi je cosak ljudi koji zele da maltretiraju komsiluk tim "divnim zivotinjama" nesvesni koliko to smrdi.A ne,"oni su divni" a "komsiluk ih "mrzi" bez razloga".Na cuku i cuvati koze,nikako u naseljeno mesto.
Pravi recnik jedne dame. Lepo se vidi kucno vaspitanje na delu.