Pohvalite se III

Poslednji dan bez ugljenih hidrata.
Osećam se ko maratonac koji trči počasni krug.

Trojo, zar ti nisi već imala posao?

Hteo sam i ja da pravim rusku salatu, znam da pravim majonez (u kupovnom ima šećera), spremio sam i pileće belo, ali sam odustao kad sam skapirao da ne smem da stavim ni krompir (puno skroba), ni kisele krastavce, šargarepu, grašak (puno šećera).
Ostade od ruske salate pečeno belo pileće i malo majoneza kao prilog.

snašao si se, pećeno umesto barene piletine..nisi ni ti naivan..a mayonez ima sad lajt Toma Nikolitj..superje..

ja možda krenem uskoro sa HI, malo da se pročistim pred NG, a i da vidim esam disciplinovan u tome..nije to loše..jedna moja ex je uvek govorila kako je super što može da lakira nokte kad je nervozna..znači, to mu dođe psihopomoć hrono dijeta, nešto slično...

snašao si se, pećeno umesto barene piletine..nisi ni ti naivan..a mayonez ima sad lajt Toma Nikolitj..superje..

ja možda krenem uskoro sa HI, malo da se pročistim pred NG, a i da vidim esam disciplinovan u tome..nije to loše..jedna moja ex je uvek govorila kako je super što može da lakira nokte kad je nervozna..znači, to mu dođe psihopomoć hrono dijeta, nešto slično...

munjo,imas ti macka?

isto .... mada je ovaj moj baš razigran i niko mu ne daje te godine.. al ebiga, ima jedan, sreo sam ga juče 14 godina mu je star pas...i čovek nije išao na posao mesec dana, oporavljao psa na samrti....ebenti...al prohodao je i izljubio sam tog psa i izmazio.... mnogo je dobar.. i tako...što kaže moj qm nema vaskrsenja bez smrti..kakva glupost. al dobro.

sta se bre smejes:D macka tomu?da nije munja razvigor? ako jeste,da ne pricam vise sa njim,onomad me je bas nesto uvredio,sad bas ne znam sta...

И ако јесте, добро се маскира.

Не сећам се да је Развигор овако писао...

Утече човек, поставише га за плавца и сломише за месец дана :lol:

pa taj je izgleda bio seronja..al eto...na teži način da saznam ša o meni, u stvari, mislite ;/
bzvz..

:eek:

Развигор никако није био сероња, а ниси ни ти, само сте некако различити по начину изражавања и то ме доводи у сумњу.

А нешто у задње време често помињу да си ти Разви...

pa šo me onda ne startuje neko,kao desi care... :lol:

hej, hej...nešto je sad kasno za inicijaciju.... nisam vam ja Banbi.. od ruske salate do prozivanja..al eo, ako će da vam bude okej, ili nekima ili kome god, nek misli da sam ja taj..kakav seljoberski nick..ponižen sam

od ruske salate do prozivke

niša, sfe fas volem :heart:

pa taj je izgleda bio seronja..al eto...na teži način da saznam ša o meni, u stvari, mislite ;/
bzvz..

Nema veze, ali nikakve sa tobom...taj lik. Ni trunke tvoje harizme, ni minimuma finog humora, ni sirinu za forumasku komunikaciju; imas opravdani razlog da se uvredis na sumnju. :))))

- - - - - - - - - -

pa dabome, iako sam smokfin teča :lol:

...a za ovo...ne znam, teco. :lol:

Back