Pohvalite se III

Јеееее, моје дете научило да вози бицикл :zurka:

Ђооолееее, морам теби нарочито да се похвалим...

Купили смо нови Каприоло, кажу да су Шимано делови, за сад јој крпи посао, а ја сам баш срећна.

Мислила сам уплашиће се опет и ништа од тога, кад она ено је напољу, витла :heart:

a jel im je kao ispala kartica pa te zamolili da se sagnes da im dohvatis? :mrgreen:

Sagnuli se oni meni :lol:

Cike? Nisi valjda preko reda ispred starijih ljudi, neke deke?

Metlo, nemam ja 60 godina:/
Da, cike. Stariji jedno 10 do 15 godina od mene :D

- - - - - - - - - -

Tacnije, njih trojica su se slozila da mogu ja pre njih iako sam dosla posle: )

- - - - - - - - - -

I da, obozavam da ‘’koristim’’ to sto sam dopadljiva zena.

Mene u zadnje vreme svi hvale...
Zadnjih par meseci, svaki dan, bukvalno, dobijem kompliment ili pohvalu...
Vec sam pocela da se mislim da cu umreti... :lol:

Danas u vinariji, jedan izuzetno naocit i lep covek, svekrov prijatelj, kaze njemu:”Lako je tebi kad imas ovako lepu snaju.” Nasmejem se... sta cu...
Odemo posle mm i ja na jednu manifestaciju, izlazemo vino... mm ode da jede... prilazi mi jedan deka, bas deka, preko 60-70-80 ima... fin kulturan... pita me jel imate vina za degustaciju, ja kazem Naravno, koje zelite... on se nasmeje i kaze mi:”Ma ne zelim ni jedno, ja sam morao da vam pridjem i kazem vam da imate ocaravajuce(ili carobne) oci, ja sam deda, ali jos uvek jako dobro vidim... :heart: ja se zahvalim i kazem kako je sreca sto dobro vidi, ja vec sociva nosim... pa me on pita jesu vam to u boji sociva... rekoh Nisu, boja je moja... :)

- - - - - - - - - -

Veceras uspavala malu, dopisujem se sa mamom, trazimo neki recept...
Kad mi ona pise, da me njen kolega, koji nam je juce bio gost sa jos nekim drustvom me pohvalio.(a taj covek inace nije poznat po tome da je ikad ikoga u zivotu pohvalio) :)

Tacno se bojim... :lol:

To shto te hvale chike I deke nije za pohvalu. Gde su u svemu tome momci?

Prosle nedelje na nekom prvom rodjusu i krstenju... dosli iz crkve u restoran....seli... sto pored nas poznanici, muz, zena i dvoje dece, osnovci...
Ustala deca i otisla da prosetaju, ona se okrece, i kaze mi “Sin mi rekao kad smo seli:Jao mama, nemoj odmah da se okreces, ali pogledaj kakve prelepe oci ima ona zena iza tebe.” :heart:

Pa, Čičkava, što i nama ne pokažeš te divne oke? Mislim, sa nama si ovde svakog dana, a pokazuješ ih nekim nepoznatim ljudima. Nije u redu...

A od svih komplimenata i pohvala, najdraze su mi one od dece. Najiskrenije :heart:

- - - - - - - - - -

Pa brt ti si mlada i treba da izgledas kao avion. Nemas ni 35-6 čiks

Imam 32. :)

Ma sve je to lepo.
Ali mi cudno ovako stalno.
Nekad imam osecaj da je skrivena kamera. :lol:

Back