The_fifth_element
Gost
- Poruka
- 929
Operisali su me. Cekala sam godinu dana na ovu operaciju.
koja operacija je bila u pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Operisali su me. Cekala sam godinu dana na ovu operaciju.
koja operacija je bila u pitanju?
Bruh su mi popravljali.
Gde si imala bruh?
Na pupku, odmah sa desne strane, to je bio ( ne znam termin na srpskom) incisional hernia... imala sam prosle godine veliku otvorenu operaciju i od onda imam tj. Imala sam taj bruh.
Pa da, mrezicu, laparoskopski... ne znam, bas sam u bolovima kada god treba da koristim gornje stomacne misice, boli me cak i kada se ispravim sve hodam pogrbljeno kao neka bakica. Dali su mi lekove za bolove, ali ja se plasim par stvari oko togaI ja imam na pupku i godinama se teram da to operisem i nikako
Jel strasno?
Stavili su ti mrezicu?
Koliko traje oporavak?
Pa da, mrezicu, laparoskopski... ne znam, bas sam u bolovima kada god treba da koristim gornje stomacne misice, boli me cak i kada se ispravim sve hodam pogrbljeno kao neka bakica. Dali su mi lekove za bolove, ali ja se plasim par stvari oko toga
1. Necu osecati bol radicu sta ne treba i ponovo cu nesto pocepati
2. Ti lekovi izazivaju zavisnost i ja sam nakon 3 tablete osetila da me zovu da ih pijem tako se klonim
Sama operacija ne znam,spavala samvaljda je sve bilo okej, oporavljam se polako svakog dana po sasvim malo bolje, vraca mi se pokretljivost.
U svakom slucaju mislim da to nije pametno odlagati zbog opasnih komplikacija. Oporavak je 6 nedelja, a rekli su mi bolovi oko dve nedelje.
Ajao...
A ovde rade samo hirurski, nema laparaskopski
Nemam ja luksuz da budem 6 nedelja na oporavku.
Dvoje male dece.
Mozda kad odem u penziju se i odlucim na tu operaciju
Samo me smara stalno vracanje
kojih 6 nedelja, moj otac od 75 godina ustao odma poslije operacije, sutra isao kuci. i dje to nema lapraskopski, nek se svekar isprsi za koju stoju evra
boze sacuvaj, ti ko u zatvoru, valjda imas nekog da ti pomogne, a ako nemas ja bi platio zenu da ti pomogne desetak dana
cicak, izgovori. imas toliku logisticku podrsku oba para baba i deda i vrtic.
oporavak sigurno ne traje toliko dugo. ja sam operisala zuc laparoskopski, 7. dan nakon operacije sam otisla na posao.
nego ti frka, pa stalno odlazes![]()
Pa ne lezis 6 nedelja, nego toliko traje da se potpuno oporavis, da postanes fizicki aktivna, npr da pocnes da nosis nesto da nije super lako, npr ja sada ne nosim ni flasu vode, izbegavambda nosim stvari teze od recimo 200-300g. To mi nije rekao doktor nego sam ja ultra pazljiva zbog losih iskustava. Jednom ponesem nesto i odmah se zaboravim i krenem da se ponasam opasno.Ajao...
A ovde rade samo hirurski, nema laparaskopski
Nemam ja luksuz da budem 6 nedelja na oporavku.
Dvoje male dece.
Mozda kad odem u penziju se i odlucim na tu operaciju
Samo me smara stalno vracanje