Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da molim nema šanse
da pretim nema šanse

- - - - - - - - - -

a princip ja tebi ti meni takođe ne dolazi u obzir jer ja nemam čime da pomognem, nisam u poziciji
misim jedino ako bere borovnice bez dozvole pored granice :lol:

trebalo je da platim prenosenje bodova jer nisam prijavila master u predvidjenom roku. taj prenos bodova je 26500 kod mene na fakultetu. pozovi i raspitaj se, verujem da si u slicnom problemu. ili nisi, mozda zavisi od fakulteta i internih pravila
:eek: Joj... nadam se da kod mene nije tako... danas zvala da proverim sta dugujem, i ona mi rece iznos(za koji znam) ali mi nista ne pominje tih 26.500din a ja nisam smela da pitam... valjda bi mi rekla
jesam ja smotan, to stoji...i sve najgore uzgred, al ne radi se o tome nego o najnovijim kamerama čiji sadržaj ne može da se obriše
Sve moze da se obrise :cool:

da čak i grešna mlados :rumenko:

Bas veceras pricam sa kumom preko telefona i zakljucismo kako smo imali srecu da mobilni sa kamerama nisu postojali u vreme nase mladosti i ludosti... :lol:
Verovatno bi se morale odseliti :lol:

- - - - - - - - - -

Cak sam se setila kako smo se na nekom druzenju, rodjusu zezali i slikali onako malo pripiti... nista kompromitujuce ali ipak nista preporucljivo... i drug sutra donese te filmove i kaze kako ih nosi da izradi... i pocne da nas zeza... ja mu 'ladno uzmem oba filma i izvucem i rekoh:"Evo sad zezaj." :lol:

Morala bi se odseliti na Manjacu :malav:
:think:
Некада највећи полигон ЈНА, нисам је упознао, али Криволак у Македониј, други по величини, јесам.
Не знам за Мањачу, али на Криволаку, барем лети змије шетају ко пензионери по Калемегдану.:sad2:

:think:
Некада највећи полигон ЈНА, нисам је упознао, али Криволак у Македониј, други по величини, јесам.
Не знам за Мањачу, али на Криволаку, барем лети змије шетају ко пензионери по Калемегдану.:sad2:

ja sam sluzio na manjaci, ihos de manjaha :))))))))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back