Pocela sam danas sa casovima voznje.
Sad ne znam da li da se hvalim ili da se zalim
![]()
...e, ako....ja sad i da imam nesto da vozim pitam se kako bih...nisam sela za volan 5 godina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocela sam danas sa casovima voznje.
Sad ne znam da li da se hvalim ili da se zalim
![]()

...e, ako....ja sad i da imam nesto da vozim pitam se kako bih...nisam sela za volan 5 godina![]()

ybg ja tek sad vido da se ova tema zove pohvalite se a ne povalite se![]()
))U poredjenju samnom, 5 godina nije nista

meni kad bi neko cuknuo auto ja mu ne bi zamerio ...cak sta vise))))))

nemas sa cime a da bude korektno msm da ne ugrozava nikoga , niciju sujetu i ego : (.......... nemam s' cim
))...pa jes naplatio bi se od osiguranja![]()
daj inkorektno šta? grupnjak? orgija? brišeš dupe s dve po 50 evra?))
Da i to debelo
- - - - - - - - - -
Ma ne, samo se foliram![]()
...ih, pa to svi rade, jos se namestaju, da ih neko "slucajno" udari...

A ja mislila samo se meni pricinjava.ybg ja tek sad vido da se ova tema zove pohvalite se a ne povalite se![]()

Ja više volim da mene voze. Jedino tako mogu da se opustim. Kada vozim onda sam napeta i psujem kao kočijaš. Ni traga od male mace kakva sam zapravo.Ja obozavam da vozim...![]()

Ja sam je batalila oba puta kada sam zatrudnela. Čisto da spomenem....moram da se pohvalim, btw u totalnoj neverici, da sam batalila kafu...covek koji je znao da pije i po pet dnevno...valjda sam se predozirala, ne znam ni kako se ovo desilo...
...batalila sam i slatkise ali to je, pretpostavljam, kratkog daha pa i nije za neku pohvalu...
Ja sam je batalila oba puta kada sam zatrudnela. Čisto da spomenem.![]()