Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mantilići, kaputići, što to ume da bude cakano! :super:

jao eliška, ko med je..teget sa asimetričnim manjim i većim štepovima..malo postavljen ima kapuljaču i paspul boje mlečne čoko
i zlatne dugmiće..duž do kolena
imaju nove modele čizmaka boje karamela i grafita sa nekim kožnim dvobojnim čipkama kao duplom kragnom :zaljubljena:
fora-ravne spolja a iznutra podignuta peta 3 cm)

- - - - - - - - - -

jeki, blago tebi kada imaš po kome da "naslediš"

Ja u životu nisam obukla ni mantil ni kaput do pre par godina. Nikako nisam mogla da se prebacim na "ozbiljnije" oblačenje, nosila sam isti fazon još od srednje škole maltene. :roll:
I onda ugledam jedan crveni kaputić u nekom izlogu i zaljubim se u njega. I dobijem ga za rođendan. U njemu se osećam kao da sam na vrhu sveta! :super:

uh uh idi tamo na automobilizam da kukas kako te zeza instruktor a ti ubijas:mrgreen:

Necu, greota bre.

Tako je strpljiv i miran, pored mene blesave, koja je polozila voznju pa zaboravila da vozi, a drzi se za volan ko da ce neko da ga ukrade.
I zaboravila da se u krivinu ulazi polako. :rumenka:

- - - - - - - - - -

Wow lepoto, avatar ti je ko bombona! :super:

Hvala :D :kiss:

jao eliška, ko med je..teget sa asimetričnim manjim i većim štepovima..malo postavljen ima kapuljaču i paspul boje mlečne čoko
i zlatne dugmiće..duž do kolena
imaju nove modele čizmaka boje karamela i grafita sa nekim kožnim dvobojnim čipkama kao duplom kragnom :zaljubljena:
fora-ravne spolja a iznutra podignuta peta 3 cm)

- - - - - - - - - -

jeki, blago tebi kada imaš po kome da "naslediš"

...gde to ima Tolka?
...ja nasledim svasta nesto, sto letnje sto zimsko da nije toga pitanje je sta bi i nosila...jedino ne mogu obucu i pantalone...to mi je malo
pa ne znam kolik da smrsam u to ne bi usla...a obuca broj ipo manja...ne moze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back