Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
za sta sluzi taj caj,afffrooojkaaa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i bude prva sreća! Držite mi fige!Jao ljudi, sad ću pasti sa stolice! Zvali su me da dođem sutra na drugi krug razgovora za posao!Možda i bude prva sreća! Držite mi fige!

Hvala Affro!..evo drzim
- - - - - - - - - -
....sad ce moja dusa mala, jos samo par kilometara![]()
Stiže ti unučica? Jao ljudi, sad ću pasti sa stolice! Zvali su me da dođem sutra na drugi krug razgovora za posao!Možda i bude prva sreća! Držite mi fige!

Hvala Affro!Stiže ti unučica?
![]()
DrzimoJao ljudi, sad ću pasti sa stolice! Zvali su me da dođem sutra na drugi krug razgovora za posao!Možda i bude prva sreća! Držite mi fige!

...ahaaaa...ima da se nauzivam po Kalemegdanu, i Zoo vrtu i svuda negde sa njom...a mama i tata neka sede po kaficima bas nas briga![]()

...ahaaaa...ima da se nauzivam po Kalemegdanu, i Zoo vrtu i svuda negde sa njom...a mama i tata neka sede po kaficima bas nas briga![]()

ako vish nekog sa kosom do ramena da sedi na terasi i pije makijato i drzi listu od mozzarta sa podignutim nogama na onaj zidic, ne ustrucuvaj se nego se nametni![]()

...pa da mi se uplasi dete....![]()

Jao ljudi, sad ću pasti sa stolice! Zvali su me da dođem sutra na drugi krug razgovora za posao!Možda i bude prva sreća! Držite mi fige!
ako me neko voli, volu me deca....
zene u pocetku... posle su sve vake
![]()

...ovo nase dete se plasi svega sto nije standard...od muskaraca sa dugom kosom...do svih igracaka koje piste i vriste....od klovnova je prestravljana
...e to za zene sta da ti kazem, sve prema zasluzi![]()

Jao ljudi, sad ću pasti sa stolice! Zvali su me da dođem sutra na drugi krug razgovora za posao!Možda i bude prva sreća! Držite mi fige!

posto mi je detinja sreca uvek na prvom mestu, idem onda iz ovih stopa da skratim friz na pristojan nivo sa klunijevom slikom sa svadbe ko shablon... a za svadbarsku garderobu ces se obrises![]()

...jasta...sve si nasO crvku gde ces bogu da se molis![]()

))))
)))))))))))))))))))))))))
Други носе чизме а ја сандале.
))))