Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruzan je auto ali mozes kasnije da prodas tako da je korisno i pozdravljam.

Pametna investicija,malo sacekas i debelo unovcis.

šta da čeka ? nije taj auto proizveden 1990 pa da čeka da mu dođe starost...već je oldtajmer, već debelo košta samim tim što je to legendarna BMW-ova serija 02 i još ako je autentično restauriran cena dodatno skače

ode danas i zadnje stene, fala kurrcu :D

al sam propustila da vidim popa dasu :rida: ja zaglavila pod tusem kad je on doso, kucka mi sveki na vrata i sapuce metlo izlazi da vidis sto je dobar pop :zcepanje:
izlazim ja kad sam zavrsila, pop i stene odose, a svi stoje u hodniku i smeju se ko blesavi, prilazi mi j kaze "u jjebo te al si propustila da vidis dasu popa mlad visok markantan sa seksi bradicom, sto ne iskoci da ga flesujes" :zcepanje:
- jesi mu uzo fb za kontakt zbog steneta :whistling: pitam ja
- kaze joj jjebem ti zaboravi
- u pm :zcepanje:
moracu to da vidim na nekoj fotki, al sam baksuz bem ti
a tu sam bila kad je bio danas neki debeli nikakv, pa nemam srece nikakve :roll:
e ovo je vise za rupu :zcepanje:

ode danas i zadnje stene, fala kurrcu :D

al sam propustila da vidim popa dasu :rida: ja zaglavila pod tusem kad je on doso, kucka mi sveki na vrata i sapuce metlo izlazi da vidis sto je dobar pop :zcepanje:
izlazim ja kad sam zavrsila, pop i stene odose, a svi stoje u hodniku i smeju se ko blesavi, prilazi mi j kaze "u jjebo te al si propustila da vidis dasu popa mlad visok markantan sa seksi bradicom, sto ne iskoci da ga flesujes" :zcepanje:
- jesi mu uzo fb za kontakt zbog steneta :whistling: pitam ja
- kaze joj jjebem ti zaboravi
- u pm :zcepanje:
moracu to da vidim na nekoj fotki, al sam baksuz bem ti
a tu sam bila kad je bio danas neki debeli nikakv, pa nemam srece nikakve :roll:
e ovo je vise za rupu :zcepanje:

***** SAM, fala ***** :D :D :D :)))))

sreco 70e je dve noci ali kad nije nova godina
deru na kontu nove godine kad se budale pale na ng vece :roll:
idiotski je otici i ne videti nista
dodaj 20e i idi da vidis barem nesto

Normalno da deru za NG kao i svuda al* neko voli da ode za NG i nema mu smisla da bude dva dana.

Treba ispunjavati svoje zelje i ici kad zelis i kako se tebi dopada.

Nemoj da me zoves sreco jer to ne mislis,imam nik ako zelis nekako da me oslovis :) .

Ironija je nepotrebna potpuno .

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back