j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
Šetaju se po biciklističkoj, bez šale.
Dođe mi da ih zgazim zapravo, da se nauče pameti.
ma znam,mm se stalno zali na njih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šetaju se po biciklističkoj, bez šale.
Dođe mi da ih zgazim zapravo, da se nauče pameti.

tema na forumu Cvetna zgazila Zabicu, mogli bi i cvece da mi ostavljate![]()

ovaj je moj,kupljen na najlonu pre 14 godina za 20 maraka)))ne bih ga menjala,nema tih para.a ove niko ni ne krade
![]()
ne se sekiras...ponece Cvetna u korpici cvece o'ma![]()

pa da, sigurno vas ne bi ni obavestila...gde da navuce forumaski gnev na sebe![]()

Jašta bihtako bi i mene zgazila, a ja tupava samo nisam naviknuta da staze uopste i postoje![]()

ne se sekiras...ponece Cvetna u korpici cvece o'ma![]()

... u pseća govancavidis ti to, ona bi mene samo siknula u prvi zbun![]()

Jašta bih
- - - - - - - - - -
... u pseća govanca![]()

E, a kad je već reč o psećim govancima, kako sam ja pala pre godinu/dve sa bajsa u punoj brzini... krenula sam u fazonu vetar u kosi, born to be wild i tako toe nista sto ima veze sa psima mi ne smeta![]()

E, a kad je već reč o psećim govancima, kako sam ja pala pre godinu/dve sa bajsa u punoj brzini... krenula sam u fazonu vetar u kosi, born to be wild i tako to
I na jednom laganom skretanju - bup! Bajs na jednu stranu, ja u drugu... sreća pa sam pala na travu u govna, pa mi ništa ozbiljno nije bilo![]()

Прва мисао ми је била да си у кривини предњим точком прешла преко псећих радова, бицикл проклизнуо и тако то, а кад оно премашила си очекивања!E, a kad je već reč o psećim govancima, kako sam ja pala pre godinu/dve sa bajsa u punoj brzini... krenula sam u fazonu vetar u kosi, born to be wild i tako to
I na jednom laganom skretanju - bup! Bajs na jednu stranu, ja u drugu... sreća pa sam pala na travu u govna, pa mi ništa ozbiljno nije bilo![]()

To, toeto vidis, kao na jastucice da si se docekala![]()

Прва мисао ми је била да си у кривини предњим точком прешла преко псећих радова, бицикл проклизнуо и тако то, а кад оно премашила си очекивања!![]()

??? sta bi?? porodila si se?
kako bre kilo zar ne treba 3![]()
sta mali bre?40 cm a samo kilogram,to ce da bude neka mnogo visoka,tj dugacka beba
kaži da su to samo mere sa UZ...kaži
Rano ti je za porodjaj

Dr. kaže da je velika beba tj. dugonoga devojka 

Tako je.Korpa uvek treba... nikad ne znaš šta ćeš kupiti i ubaciti u korpu (recimo cipele), a uvek se može ukrasiti nekim cvećem.

pa taj je vec ukraden.. vidis da je prefarban da ga vlasnik ne prepozna

Divan je!Tako je.
Pogledajte prilog 375786
Moj ima godina koliko i moja cerka; sportski se lakse vozi, ali zbog korpe cesce vozim ovaj.

Bas sam juce na tebe mislila.Aman smirite se
Jeste to su mere sa UZaDr. kaže da je velika beba tj. dugonoga devojka
a kilažu će sad da nabija do kraja trudnoće - sad smo u 30. nedelji
Hvala svima na komentarima![]()
Bas sam juce na tebe mislila.
...gde si ti nestala, sta bi sa patkom, m?
Gde cu, jurcam po kuci. Danas pao sneg. Smor. Tockovi za kolica jos nisu stigli. Patka je u zamrzivacu. Jedem sendvice I kroasane.

Bas sam juce na tebe mislila.
Kako si, kako je princeza?