Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ne hvalim se uopshte i nichim dok Kvinsi ne otputuje na odmor...:roll:

nemoj da si takva, ko ce cekati do maja da vidi tvoju tada vec staru haljinu :malav:
ona prethodna je bas bila lepa, sigurna sam da je i ova nova :heart:

- - - - - - - - - -

Sorry Kvins, nema me jedan dan i ispiše se 4-5 strana.
Nikada ne idem sama, volim preko agencije da uplatim paket sa vodičem jer nemam puno vremena pa volim da u što kraćem roku vidim što više.
Osim toga, kada idemo busom onda i mm može da se naspava, mi ceo put prespavamo u busu, oni držači za vrat su mamara.
A sama nema teorije da bih umela da nađem jeftinije od 159e po osobi za tri ND, prevoz i vodiča.

busom ili avionom? mi kad smo isli u decembru, organizovala sam nam put avionom i 4 nocenja za 150 evra manje po osobi nego sto su nudile agencije. napravila sam plan sta cemo koji dan da gledmao, kupila ulaznice online, nije nam uopste bio potreban vodic. doduse, sve to zahteva malo vise pripremnog vremena, ali ja u tome uzivam :D

busom ili avionom? mi kad smo isli u decembru, organizovala sam nam put avionom i 4 nocenja za 150 evra manje po osobi nego sto su nudile agencije. napravila sam plan sta cemo koji dan da gledmao, kupila ulaznice online, nije nam uopste bio potreban vodic. doduse, sve to zahteva malo vise pripremnog vremena, ali ja u tome uzivam :D
Ma koji avion, to je preskupo!
Busom vidimo i neka mesta usput, bićemo jedan dan u Veroni pa nastavljamo dalje, a u povratku ćemo ići na par mesta u Italiji koja sam već obišla, ali Italije nikad dosta.
Ja obožavam te kružne ture i da dobijem sve na gotovo. Nemam ni vremena ni živaca da istražujem šta treba obići kad ima ko to zna bolje od mene. Pustim mozak na pašu i samo uživam. Ne brinemo o parkingu, smeštaju, gde ćemo stati, da li ćemo se snaći, to nama nije odmor.
Mnogi su mi rekli da njima nije odmor klackanje busom, a mm i ja se naspavamo u busu.
Ja ne volim avion, osim što je bezobrazno skup, drndanje mi je to sve - putuj do aerodroma, pa se prepakuj, pa džedži dva sata na aerodromu pre puta, pa kad sletiš ponovo prepakivanje i čekiranje, pa drugi prevoz, napatiš se sa tim prtljagom i trčanjem okolo. Dva puta u životu sam išla na letovanje avionom i otkačila sam od prtljaga. Ovako u kola ili bus ubaciš stvari i ne misliš više o njima. I ja spavam ceo put kad idem kolima ili busom. Avionom me cimaju svakih pola sata - sat da se prebacujemo u drugo prevozno sredstvo.
Idem u Barselonu da se naspavam ko čovek! :lol:

meni, recimo, to nije odmor, truckanje u autobusu satima i danima, niti mi je cimanje putovanje avionom. cekiram prtljag, vidim ga tek na odredistu, ne vucem kofere nikuda, odnosno nista vise od putovanja kolima ili busom. mada, poptuno je nebitno sta i kako, bitno da putujes i da se radujes :D

Busom vidimo i neka mesta usput, bićemo jedan dan u Veroni pa nastavljamo dalje, a u povratku ćemo ići na par mesta u Italiji koja sam već obišla, ali Italije nikad dosta.
Ja obožavam te kružne ture i da dobijem sve na gotovo. Nemam ni vremena ni živaca da istražujem šta treba obići kad ima ko to zna bolje od mene. Pustim mozak na pašu i samo uživam. Ne brinemo o parkingu, smeštaju, gde ćemo stati, da li ćemo se snaći, to nama nije odmor.
Mnogi su mi rekli da njima nije odmor klackanje busom, a mm i ja se naspavamo u busu.
Ja ne volim avion, osim što je bezobrazno skup, drndanje mi je to sve - putuj do aerodroma, pa se prepakuj, pa džedži dva sata na aerodromu pre puta, pa kad sletiš ponovo prepakivanje i čekiranje, pa drugi prevoz, napatiš se sa tim prtljagom i trčanjem okolo. Dva puta u životu sam išla na letovanje avionom i otkačila sam od prtljaga. Ovako u kola ili bus ubaciš stvari i ne misliš više o njima. I ja spavam ceo put kad idem kolima ili busom. Avionom me cimaju svakih pola sata - sat da se prebacujemo u drugo prevozno sredstvo.

....:lol::zag:

Blago tebi, ja oka ne mogu da sklopim u bilo kom prevoznom sredstvu.

ja sam potpuno ista.volim da budem vodjena za ruku i da mi je sve organizovano.jedini problem je sto kao visnja ne mogu da zaspim nigde osim u krevetu,pa gde god da stignem treba mi par dana da dodjem sebi
prvi put smo jesenas isli u svojoj reziji,tj zmuovoj,jer sam ja odbila da se bavim time.i stvarno je sve bilo super,osim kad smo "izasli na prvu lokaciju" :lol:
dosli na trg popolo i ja se ladno okrenem muzu i kao sta je ono?a ono? i gde je crkva sv marija...:roll:
on samo trepce.pet minuta sam duvala,a onda izvadila super vodic iz tasne i krenula
na zalost,agencije su bezobrazno skupe,vise se isplati ici sam,samo zaista moras dobro da se pripremis

- - - - - - - - - -

boze,dok ja kucam ozbiljno,najozbiljnije,vec smo presli na seks

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back