ПОХОД НА СРБИЈУ (Мемедовић)

Jovan cesto dolazi u moj kraj (Uzice) i snima emisije o ribolovu ili o seljacima po Zlatiboru. Kaze da je za njega, ovaj kraj, autenticna Srbija. Mada po meni Srbija pocinje tek u Cacku Ovo oko Uzica mi vise lici na Bosnu.

Ti si nemac pojma prijatelju :D Tromedja Zlatibor - Tara ( Mokra Gora) je najautenticnija Srbija. Originalo podnevlje svetog srpskog pica - sljivovice ;)

Феноменална емисија о јеромонаху Теоктисту који ВРАЋА ВРЕМЕ 1000 ГОДИНА И ПОНАВЉА ПОДВИГ ТАДАШЊИХ РУСА КОЈИ СЕ ЗВАО ПОХОД НА СРБИЈУ - феноменална идеја........

Pratim njegove emisije skoro redovno. I Norwešku(ostrva u Severnom moru) i Tadžikistan i kada je snimao kako se pravi kulen i u Sibiru i u Kazakstanu i u Šwajcarskoj i u Kirgiziji i na Drini itd.

Погледала сам први део, а касније ћу и други.
Шта рећи - лепо, баш лепо, кад већ већина нас нема прилике уживо да доживи тако нешто узбудљиво и узвишено, онда барем да можемо да видимо преко Мемедовића. Сама идеја је одлична, осим што је требало да пођу 3 месеца раније.

Odlicna je emisija, Ovi rusi su strava. Cestitke Memedovicu na emisiji. Odlicno se setio. Zao mi je inace, sto Memedovic nema vise znanja genralno, al sto je tu je,. Covek je najbolji za popularizaciju raznih stvari. Da ima vise znanja , bilo bi jos bolje. No ova emisja je specijalno dobra, jer je imao, Bogu hvala Ruse, da mu sve objasne.

Poslednja izmena:
Ево мало претражујем...

putanja.jpg

Имају они доста да пређу.

http://www.bogatyrstvo.ru/byklet/serbia.php

Ваљало би их дочекати. :) Ја ако сазнам на време ћу сигурно доћи.

Београђани, шта је ово било? Јел био неко?

Русские богатыри кидались топорами на фестивале в Сербии

Более тысячи человек посетили международной фестиваль средневековой культуры с участием русских богатырей, прошедший в центре Белграда. Хранители народных традиций из орловской Знаменской богатырской заставы, тульской Богатырской заставы и самарской Богатырской слободы продемонстрировали навыки владения мечами и доспехами, копьями, боевыми топорами и так называемый "танец с камнем", развивающий боевые рефлексы. РИА Новости 04.06.12 15:14

http://www.ria.ru/tv_culture/20120604/664921568.html

Back