eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Феноменална емисија о јеромонаху Теоктисту који ВРАЋА ВРЕМЕ 1000 ГОДИНА И ПОНАВЉА ПОДВИГ ТАДАШЊИХ РУСА КОЈИ СЕ ЗВАО ПОХОД НА СРБИЈУ - феноменална идеја........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може да се погледа и овде, око 20:00 се поставља истог данаФеноменална емисија о јеромонаху Теоктисту који ВРАЋА ВРЕМЕ 1000 ГОДИНА И ПОНАВЉА ПОДВИГ ТАДАШЊИХ РУСА КОЈИ СЕ ЗВАО ПОХОД НА СРБИЈУ - феноменална идеја........

Одлична емисија, Јован Мемедовић цар!!!
Кад је наставак, за седам дана?
Појма немам када је наставак - али ја сам одушевљен, остао сам без даха... сама идеја руског јеромонаха и цео подухват је просто ГЕНИЈАЛНА ИДЕЈА..... емисија је крајње напета и узбудљива... ово је нешто најбоље што сам видео годинама уназад ... свака част том Јовану Мемедовићу - ЗАСЛУЖИО ЈЕ СВЕ МОГУЋЕ НАГРАДЕ КОЈЕ ПОСТОЈЕ...
jel ima negde da se pogleda.....samo sam pred kraj odgledao

Majstore, Srbija se zavrsava u Cacku...Jovan cesto dolazi u moj kraj (Uzice) i snima emisije o ribolovu ili o seljacima po Zlatiboru. Kaze da je za njega, ovaj kraj, autenticna Srbija. Mada po meni Srbija pocinje tek u Cacku Ovo oko Uzica mi vise lici na Bosnu.
Majstore, Srbija se zavrsava u Cacku...
Nije mi jasno sta je ovo, neki performans predstava ili oni stvarni plove ka Srbiji?