pohapsene sudije trgovinskog suda

Gospodo ovde je petnaest godina Teksas.Petnaest godina je sistematski izgradjivan nakaradan sistem u svim oblastima.Kontra aktivnost koja treba nakaradni sistem da anulira ne moze da se dogodi za petnaest meseci.To je prirodan procec,ko kada u lavor sa vodom
nagnes na jednu stranu,posle se voda vrati i zapljusne drugu.
Da li su se slicna dogadjanja mogla pokrenuti pre pet i kusur godinica.Svakako,ali za to treba
imati stamenog Zhivana podbocenog tvrdim jajcima,a i preporuca se da vam ruke nemirisu na govnjivu motku.Ovi procesi zapoceli su ipak kao posledica mozgovnih aktivnosti.

-dreamcatcher-:
Gospodo ovde je petnaest godina Teksas.Petnaest godina je sistematski izgradjivan nakaradan sistem u svim oblastima.Kontra aktivnost koja treba nakaradni sistem da anulira ne moze da se dogodi za petnaest meseci.To je prirodan procec,ko kada u lavor sa vodom
nagnes na jednu stranu,posle se voda vrati i zapljusne drugu.
Da li su se slicna dogadjanja mogla pokrenuti pre pet i kusur godinica.Svakako,ali za to treba
imati stamenog Zhivana podbocenog tvrdim jajcima,a i preporuca se da vam ruke nemirisu na govnjivu motku.Ovi procesi zapoceli su ipak kao posledica mozgovnih aktivnosti.

Videcemo.......as I said......so far , so good..:):):)
Mada, ima nesto sto mu nikada necu zaboraviti, ali to nije tema.......
Za tajkune, za sada......4+ :wink:

jedan prilicno pametan i ok chovek je rekao da nama u drustvu treba konsenzus,i zajednicka igra najjachih demokratskih stranaka,ako hocemo bilo sta pametno da uradimo...isti je govorio da je cheda politichar devedesetih,a da novi uslovi traze uzajamno prilagodjavanje...ne rat izmedju demokratskih opcija
da se razumemo,ne treba iskljuchivati kostunija,jer ce se sa njim morati saradjivati...ok mi je da cheda npr.kritikuje njih,pa i ds,al' mi nije ok da im objavi rat maltene

jomini:
nisam mogao verovati kad sam čuo da je Radulović oštetio C market za 20 miliona eura... Kakav lik...

taj radulovic je stara kajla..secam se da je pre par godina podbunio neke radnike C marketa kada su se slovenci interesovali za kupovinu firme...i ti izgladneli radnici,koji su primali plate od stotinak evra maximalno masovno izasli da daju podrsku radulovicu...nosali transparente "ne damo srpsko slovencima" i slicno...

eto kakav smo narod-malo nam ubacish parolu "nedamo srpsko" i odmah se prime..dok on ovamo neometano krade...
nevezano potpuno za temu,al' sto neko reche-kad pocnu da mi prichaju o patriotizmu,ubacuju velike teme i rechi,ja se odmah uhvatim da proverim gde mi je novcanik...

Petar_FPN:
eto kakav smo narod-malo nam ubacish parolu "nedamo srpsko" i odmah se prime..dok on ovamo neometano krade...
nevezano potpuno za temu,al' sto neko reche-kad pocnu da mi prichaju o patriotizmu,ubacuju velike teme i rechi,ja se odmah uhvatim da proverim gde mi je novcanik...

Petre ne cini li ti se da sad ides u drugu krajnost.Kazes da se na spominjanje patriotizma odmah uhvatis za dzep da napravis inventuru u novcaniku.Sad bi ja tebi mogao odgovoriti da kad slusam evro-igrokaze odmah potrcim u prvu prodavnicu da kupim dva novcanika,jer ce startovati neka lova pa da sam na stand-byu za punjenje.
Uostalom imas fenomenalan hit slogan za idiote udjes-izadjes ili nije legla.:roll:

Ma Pera je u pravu, koja je logika da ti neko svaki dan ispira mozak kako je on veliki Srbin i patriota, ako nema nameru da ti mazne neku kintu na patriotsku foru???
Sta sad, taj koji stalno o tome melje: je u onom stereotipu ***** i postenja, vojske i skracenja........

Tako je i Radulovic, na kartu " Ne damo slovencima C Market, maznuo isti na foru" ....dok mu je cerka u Spaniji zavrsila studije od tatine plate, otvorila firmu, i snadevala CMarket svakakvim glupostima iz Spanije, avansno, za trostruku cenu.....

Kako se Alonso pojavio u Jugi, kao , satro , ogroman lanac spanskih samousluga, i?????
Ostao onaj jedan jedini, a milioni otisli na cerin racun.....ma treba ga Hebati...

Petar_FPN:
zato ja i kazem da kostunije uopste nije ispao tako losh...ako josh zavrsi ovu prichu sa hagom,imache moj respect(ali, ne i glas;))

Част свакоме, вересија никоме ;)

Major_TOM:
.....(nek se zove i lonac.....)nastave da rasturaju bulje ovim pederasima koji su se nakrali , dok su ljudi krvarili i bukvalno, i u neimastini, uclanicu se u DSS :):):):):)

Zezanje na stranu....koji god da su motivi, bravo za Kostunjavog i cistku lopova u Srbiji.

Зипа лонац, а ако ћеш се учлањиват' Марлончина те тамо чека 8)

MILION EVRA
ZA KLJAJEVIĆA
Ekipa "Novosti" 14.04.2006, 19:43:15
Policija Specijalnom sudu predala deset članova privredne mafije, a krivična prijava napisana na 50 stranica. Za slobodu Gorana Kljajevića i zataškavanje njegove uloge u aferi, navodno, nuđena ogromna suma novca. Mito davali: Miko i Milinko Brašnjović i Jasmina Kojić. Mito primali: Goran Kljajević i Delinka Đurđević...
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=2

Uglavnom, pocelo je sa Karicem, nastavlja se...

Na­ja­ve no­vih hap­še­nja
15. april 2006

IS­TRA­ŽNI su­di­ja Spe­ci­jal­nog su­da za bor­bu pro­tiv or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la Alek­san­dar Vu­ji­čić od­re­dio je pri­tvor do 30 da­na uhap­še­noj de­ve­to­čla­noj gru­pi, osum­nji­če­noj za pri­vred­ni kri­mi­nal. Pret­hod­no su pri­ve­de­ni iz­ne­li svo­ju od­bra­nu, a naj­kra­ći je, ka­ko sa­zna­je­mo bio Go­ran Klja­je­vić, pred­sed­nik Tr­go­vin­skog su­da u Be­o­gra­du ko­ji je od­ba­cio sve op­tu­žbe, i od­bio da se de­talj­ni­je iz­ja­šnja­va o kri­vič­noj pri­ja­vi.
Sa­slu­ša­nje ove gru­pe, ko­ju je spe­ci­jal­ni tu­ži­lac Bra­ni­slav Đor­đe­vić, ozna­čio kao zlo­či­nač­ko udru­že­nje po­če­lo je u petak po­pod­ne. Is­pi­ti­va­nje je tra­ja­lo ce­lu noć i do­bar deo nedelje. Ka­ko u po­li­ci­ji, ta­ko i pred su­di­jom, naj­du­že je iz­ja­vu da­va­la De­lin­ka Đur­đe­vić, su­di­ja Tr­go­vin­skog su­da.
Ne­ko­li­ko pu­ta mo­ra­la je da in­ter­ve­ni­še i eki­pa Hit­ne po­mo­ći, jer je, zbog vi­so­kog pri­ti­ska, zdra­vlje uhap­še­nog su­di­je Klja­je­vi­ća, bi­lo ugro­že­no. Ve­ći­na sa­slu­ša­nih je, ka­ko na­vo­di je­dan od advo­ka­ta od­bra­ne, od­ba­ci­la de­la ko­ja im se sta­vlja­ju na te­ret.
Na pred­met je sta­vlje­na ozna­ka slu­žbe­ne taj­ne i o po­je­di­no­sti­ma sa sa­slu­ša­nja i iz zah­te­va za po­kre­ta­nje is­tra­ge, ne mo­gu da go­vo­re ni bra­ni­o­ci. U ovom tre­nut­ku te­ško je re­ći ka­kvi su do­ka­zi pri­ku­plje­ni pro­tiv ove de­ve­to­čla­ne eki­pe, ali naš iz­vor bli­zak is­tra­zi na­vo­di da ih ima do­volj­no da ovu gru­pu str­pa­ju iza re­še­ta­ka na du­ži niz go­di­na.
- Mno­gi, ko­ji su ra­di­li na ovom slu­ča­ju, na­da­ju se da bi tu­ži­la­štvo mo­glo ne­kog iz gru­pe da pred­lo­ži za sve­do­ka-sa­rad­ni­ka - na­vo­di naš iz­vor. - Za­šti­će­ni sve­dok bi mo­gao do­dat­no da očvr­sne op­tu­žni­cu. U ovom tre­nut­ku te­ško je re­ći ko je "kan­di­dat".
Ka­ko "No­vo­sti" ne­zva­nič­no sa­zna­ju po­vla­šće­ni sta­tus bi mo­gla da do­bi­je ne­ka od uhap­še­nih da­ma. Ka­ko ih je tri, osta­je da se vi­di na ko­ju će kar­tu iz ovog špi­la - tu­ži­la­štvo da za­i­gra.
- Ona je pot­pi­si­va­la mno­ga re­še­nja o ste­ča­ju i po­sta­vlja­nju ste­čaj­nih uprav­ni­ka - na­vo­di naš sa­go­vor­nik. - Uko­li­ko od­lu­či da pro­go­vo­ri bi­la bi to dra­go­ce­na sa­zna­nja o na­či­ni­ma i pu­te­vi­ma ka­ko su do­bre dru­štve­ne fir­me pre­ko no­ći po­sta­le lo­še, a on­da ih u bes­ce­nje ku­po­va­li Mi­ko Bra­šnjo­vić i osta­li. Bi­la bi raz­ja­šnje­na ce­la kon­struk­ci­ja ra­da "ste­čaj­ne ma­fi­je".
Po­red Klja­je­vi­ća i nje­go­ve ko­le­gi­ni­ce, u Cen­tral­ni za­tvor u Be­o­gra­du u subotu su spro­ve­de­ni i po­me­nu­ti Bra­šnjo­vić, vla­snik ne­ko­li­ko fir­mi ("Eko pro­dukt", "Ta­ba­ko", "Bra­mik"...), nje­gov brat Mi­lin­ko, di­rek­tor­ka Po­štan­ske šte­di­o­ni­ce Je­li­ca Živ­ko­vić, advo­ka­ti Ne­ma­nja Jo­lo­vić i Ja­smi­na Ko­jić-Pa­vlo­vić, Se­ku­la Pjev­če­vić, di­rek­tor KEB ban­ke i De­jan Ive­zić, pri­pad­nik Ge­ne­ral­nog in­spek­to­ra­ta MUP Sr­bi­je.
Za de­se­tim iz ove eki­pe Slo­bo­da­nom Ra­du­lo­vi­ćem, biv­šim di­rek­to­rom "Ce mar­ke­ta" Spe­ci­jal­no tu­ži­la­štvo je za­tra­ži­lo da se ras­pi­še po­ter­ni­ca. Već sle­de­će ne­de­lje nje­go­vo ime će se ve­ro­vat­no na­ći na In­ter­po­lo­vom spi­sku naj­tra­že­ni­jih oso­ba. Pre­ma po­sled­njim, ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma, on je u Špa­ni­ji.
Pri­tva­ra­njem ove gru­pe, me­đu­tim, ni­je sta­vlje­na tač­ka na ovaj slu­čaj. Ka­ko sa­zna­je­mo po­li­ci­ja je na­sta­vi­la svoj po­sao na ra­sve­tlja­va­nju sum­nji­vih ste­ča­je­va u "Bim Sla­vi­ji", "Ra­du", "Ce mar­ke­tu", "Be­ku", "Inek­su", "Ju­go­ek­spor­tu"... Vr­lo br­zo oče­ku­ju se no­va hap­še­nja.

Back