Pogodi šta je na slici

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ajde da sad sastavimo komisiju na chelu sa milkom canjitj, da utvrdimo da li je okular drugi naziv za objektiv pa da utvrdimo tko je pobednik?
ja glasam da nije, okular je nesto drugo ako se ja pitam :rumenko:
al ko mene pa i pita, eh...

Okular je leća ili sustav leća kroz koji se gleda slika predmeta koju stvara neka optička naprava.
Okular omogućuje gledanje slike s manje udaljenosti nego što bi bilo moguće prostim okom, pa se time postiže i veći vidni kut, tj. predmet čiju sliku gledamo izgleda veći.
Izvor: wikipedija

Okular je leća ili sustav leća kroz koji se gleda slika predmeta koju stvara neka optička naprava.
Okular omogućuje gledanje slike s manje udaljenosti nego što bi bilo moguće prostim okom, pa se time postiže i veći vidni kut, tj. predmet čiju sliku gledamo izgleda veći.
Izvor: wikipedija

pa iako ovo nije dovoljno uverljiv text ili ga nisi na vreme postavio cak i da jeste, smatram da treba da donesemo odluku.
ako se svi slazu predlazem da ti budes pobednik i da prevazidjemo trenutnu krizu pa da nastavimo sa temom?
i molim da se ovo ne okarakterise kao spam te da se kao takvo i ne obrise, vec da ostane kao primer drugima kako treba resavati situacije!
iz rusije s ljubavlju, vas Zoki :heart:

Ja juce otiso na spavanje ;)

Evo jedne od mene

Picture012-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back