Pogledi na bivse relacije...

merci:
Zanima me kako vi posmatrate na svoje bivse veze?
Da li postoji jos uvek ljubav prema vasem bivsem partneru?
Da li je posmatrate s mrznjom i gnevom u sebi ili ipak postoji u vama neka nada da se ponovo vratite na staro?
Da li mislite na nju sa ili protiv vase volje?Sanjate li...
Jednostavno ono sto vam ovog momenta pada na pamet o svojoj bivsoj ljubavi.
Naravno nije verovatno za nista bivsa ali eto pitanje da li postoji tu jos neka hemija...
naravno da sanjarim o nekom bivsem kad sam vec neko vreme sama ili u nekoj vezi koja me ne ispunjava...Nekad se zanesem pa zaboravim zasto smo se rastali, uglavnom sve ono sto je bilo ruzno a setim se lepih momenata...kad vidim da sam preterala u svemu povucem se i pomislim da je valajlo ne bi se prekinulo i furam dalje...ali uspomene nam niko ne moze oduzeti niti te nase snove pa tako je svacije pravo da sanja i masta o kome zeli...

merci:
Zanima me kako vi posmatrate na svoje bivse veze?
Da li postoji jos uvek ljubav prema vasem bivsem partneru?
Da li je posmatrate s mrznjom i gnevom u sebi ili ipak postoji u vama neka nada da se ponovo vratite na staro?
Da li mislite na nju sa ili protiv vase volje?Sanjate li...
Jednostavno ono sto vam ovog momenta pada na pamet o svojoj bivsoj ljubavi.
Naravno nije verovatno za nista bivsa ali eto pitanje da li postoji tu jos neka hemija...

Secam ih se rado...sve su bile jako lepe..i sve su ostavile mnogo divnih uspomena...
Sa poslednjim momkom (veza je trajala pet i po god.) se jos cujem...odemo ponekad na kafu.Ne zelim da pokusamo ponovo...da je sve bilo ok ne bismo se ni rastajali. Volim ga jos uvek...ali sad na neki neki nezni i tugaljivi nacin.Stalo mi je da bude srecan i zadovoljan u zivotu. Nije lako...ali imam drugog momka koji mi je maksimalna podrska...
:grin:

Back