Pogledajte u nebo danas, 26. avgust

• Začetnik teme Začetnik teme Nikko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prilog temi iz moje arhive

chemtrails-31-1.jpg

chemtrails-53-1.jpg

Umes li da napises nesto konstruktivno bez vredjanja?
Pa gde je dokazano?

Ti prvo prestani da vredjas sam sebe, pa onda ocekuj od drugih da te ne vredjaju...Gde je dokazano? Sirom sveta...kao sto rekoh izadjite iz vasih rupa i saznajte stvari, ocete da dobijete znanje na tacni? Ne moze, potrudi se i nadji sam...ali bitno da si dovoljno glup da seres o necemu o cemu nemas pojma...a tek onda posle trazis da saznas o tome...mene je blam umesto vas.

Ti prvo prestani da vredjas sam sebe, pa onda ocekuj od drugih da te ne vredjaju...Gde je dokazano? Sirom sveta...kao sto rekoh izadjite iz vasih rupa i saznajte stvari, ocete da dobijete znanje na tacni? Ne moze, potrudi se i nadji sam...ali bitno da si dovoljno glup da seres o necemu o cemu nemas pojma...a tek onda posle trazis da saznas o tome...mene je blam umesto vas.

Ne ne, nego hajde daj jedan valjan dokaz. Pusti me te jadne price o otvaranju ociju i shvatanju nekih velikih stvari. Pokazi mi dokaze ili prestani da lupetas.

@Moderatori: zatvarajte ovu budalastinu od teme. Ovo nije mesto gde treba hraniti necije sumanutosti i fiks ideje, vec im treba eventualno dati podrsku da potraze adekvatnu pomoc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back