Pogledajte : TATA GORILA POVEO DECU NA IZLET DA RAZGLEDAJU LJUDE

skura58;bt193798:
Da Lončar. i meni je to palo na pamet.

..ma džaba što ti i ja mislimo isto , džaba .. sad će uprava krste da oformi grupu ( kao vlada , kad god ima problema ona formi grupu -tim / što reče onaj debeli englez : kad nećeš ništa pametno da uradiš ili neznaš pametno da radiš ti oformi grupu nek majmunišu ceo svoj život ... dok oni rešavaju stvar , ti problem cenzuriši i u ime dobrog raspoloženja nacije izbriši ga i zabrani ... genijalac čovek ); koja će da izmajmuniše tačan odgovor na to gorilino pitanje i naš komentar -- videćeš ...a možda će radna grupa i da izmajmuniše da se zaključa ovaj blog ... ...nekako i meni deluje kao da dominira : "vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije" ... samo neznam sad , moram da se odlučim - koga ovo vređa , omalovažava , provocira i usmerava mržnju na njega ... dal je sve usmereno na one što majmunišu vazda sve živo ; ili pak na radnu grupu - ili neke treće, koji nisu u onoj grupi koja će da nestane zbog enormnog majmunisanja ( mislim na ljude - gorile - majmune i sve sisare bliske njima )... ma šta se ja dvoumim , ima ovde dežurna pamet pa će već doneti odluku ... tvoje i moje je da se divno zabavljamo ...

Back