Погледајте шта кажу јевреји, католици и западњаци о Србима

drbob:
Srbi su najstariji i najcilivizovaniji narod na svetu.
Hajde ne preteruj, da ne kažem nešto gore.
drbob:
Čeda nije kriv???Da nisam ja namestio Đikiju?
Taman koliko i on.
....................................................................................................................................

Nego da se mi ljudi lepo okremo sebi, malo se upristojimo, pa će i izjave o nama biti bolje.

drbob:
Verovatno sebe i manjinu poput sebe smatraš,a i dokazuješ svojim postovima, neobrazovanim klipanima.
Srbi su najstariji i najcilivizovaniji narod na svetu.
Koji su to svetski dripci i varvari nametnuli tebi i tebi sličnima da su Srbi loši???
I ne samo oni ovi iz DS-a,LDP-a,G17+,vam to serviraju svakog dana.
Svojim postovima trudim da izmenim takvu lošu sliku o srbima koju stvara tvoje politička opcija prepuna mržnje prema normalnom građanskom društvu :D .To radim i na inostranim forumima , iako ne moram, ali imam vere da će se normalniji deo naroda izdići iznad vaše ENTROPIJSKE KONSTRUKCIJE ;) .....
Vi ste prosti i besni, iz jednostavnog razloga jer ste nemoćni :| .....
The world is closing in, da citiram legendarnu pesmu wind of change.....I nema toga što Vi, Al-kaida ili bilo koja druga represivno-destruktivna politčka opcija može da uradi 8-) ..

goxy:
Svojim postovima trudim da izmenim takvu lošu sliku o srbima koju stvara tvoje politička opcija prepuna mržnje prema normalnom građanskom društvu :D .To radim i na inostranim forumima , iako ne moram, ali imam vere da će se normalniji deo naroda izdići iznad vaše ENTROPIJSKE KONSTRUKCIJE ;) .....
Vi ste prosti i besni, iz jednostavnog razloga jer ste nemoćni :| .....
The world is closing in, da citiram legendarnu pesmu wind of change.....I nema toga što Vi, Al-kaida ili bilo koja druga represivno-destruktivna politčka opcija može da uradi 8-) ..

Potpisujem svaku reč. Bravo Goxy.

Hvala....Sad sam upravo na jednom katoličkom forumu i pokušaću da objasnim ljudima da nisu baš svi srbi Hm...Tek sam se registrovao:wink: i zaista ne znam na kakav ću prijem naići.....Zaista ,ali zaista moramo ponekad da se pogledamo očima ljudi koji žive oko nas a koji su ''različiti''....Pokušaću da dam mali doprinos razbijanju negativnosti na koju ću verovatno naići, zbog propagande, bilo istinite ,bilo lažne koja je kao prokletstvo bačena na našu zemlju:sad:.....

goxy:
Hvala....Sad sam upravo na jednom katoličkom forumu i pokušaću da objasnim ljudima da nisu baš svi srbi Hm...Tek sam se registrovao:wink: i zaista ne znam na kakav ću prijem naići.....Zaista ,ali zaista moramo ponekad da se pogledamo očima ljudi koji žive oko nas a koji su ''različiti''....Pokušaću da dam mali doprinos razbijanju negativnosti na koju ću verovatno naići, zbog propagande, bilo istinite ,bilo lažne koja je kao prokletstvo bačena na našu zemlju:sad:.....

Кад они кажу Ратка треба у хаг. Ти уместо да укажеш на најмање 3250 покланих Срба око Сребренице. Насер и његови су све поклали Српско што су могли, и поред Српског сведока што је чуо насерову наредбу да се све Српско покоље (и животиње је побио, ако су припадале Србима), хашки трибунал је ослободио насера. Најмање 5000 Срба је поклано у Сарајеву од муслимана. Ти ћеш уместо свега тога да им се улизујеш.

Viorija:
Кад они кажу Ратка треба у хаг. Ти уместо да укажеш на најмање 3250 покланих Срба око Сребренице. Насер и његови су све поклали Српско што су могли, и поред Српског сведока што је чуо насерову наредбу да се све Српско покоље (и животиње је побио, ако су припадале Србима), хашки трибунал је ослободио насера. Најмање 5000 Срба је поклано у Сарајеву од муслимана. Ти ћеш уместо свега тога да им се улизујеш.
on će bar pokušati dati bolju sliku o Srbima, dakle čini nešto pozitivno za svoju državu i narod!

Za razliku od tebe koji samo širiš mržnju.

sad mi reci ko je veći patriota od vas dvoje???

otkacena slavonka:
pa ove su izjave zbilja ispod svakog nivoa...nije mi jasno kako netko moze da ovako nesto izjavi i ovako popljuje cijeli jedan narod a da to prodje bez ikakvih koncenkvencija..
pa nije ni cudo sto mali ljudi daju od sebe svakakve bljuvarije kada imaju velike za uzor.. :confused:

slažem se

otkacena slavonka:
sada mi je malo jasnija ogorcenost srba na cijeli svijet..i permanentne srpske teorije zavjera.. :roll:

ne slažem se (to nije razlog da Srbi mrze zapadni svijet, EU i NATO)

jer su to izjave pojedinaca a ne službeni stavovi cjelokupnih organizacija, pokreta da ne kažem stavovi svih nacija

Viorija:
Daleko od toga stari.....Opet, kao i kada si se ukazivao forumu kao Miladin :shock: , vidiš samo tuđe zločine.....Tu ti ja ne mogu pomoći :| .....Probaj da se pokaješ zbog mržnje koju širiš :roll: ....

goxy:
Daleko od toga stari.....Opet, kao i kada si se ukazivao forumu kao Miladin :shock: , vidiš samo tuđe zločine.....Tu ti ja ne mogu pomoći :| .....Probaj da se pokaješ zbog mržnje koju širiš :roll: ....

Вама су сви једна те иста особа. Праштања нема за зверства над Србима. Ја као ти да се улизујем онима који су клали и силовали Српско, то никад не могу. То само могу умоболни антисрпски манијаци да траже. Само у јасеновцу су такви као ти поклали 750.000 Срба.

nesha taxista:
Vidim Avganistan ti je uzor. Od ugleda ti zavisi mnogo toga, ali dok to ukapiraš može biti kasno.
Mnogo loših stvari nam je urađeno upravo zbog lošeg ugleda.

Погледај рат који се могао избећи. У том документарцу је јасно показано да преовладава антисрпско манијаштво на западу.

Viorija:
Управо тако. Ти који би да оставиш Србе преко Дрине и на Косову да буду поклани.

Reče čovek koji podržava naciste.
Trebao bi da znaš da su nacisti bili sponzori ustaša i šiptarskih balista, koji su izvršili
najveće klanje Srba preko Drine i na Kosovu.

Da ih nije možda Goran Davidović branio ili njegovi nacisti.
Srbi se nikada neće boriti pod svastikom već će samo ljubiti krst časni i slobodu zlatnu.

Dikan:
Reče čovek koji podržava naciste.
Trebao bi da znaš da su nacisti bili sponzori ustaša i šiptarskih balista, koji su izvršili
najveće klanje Srba preko Drine i na Kosovu.

Da ih nije možda Goran Davidović branio ili njegovi nacisti.
Srbi se nikada neće boriti pod svastikom već će samo ljubiti krst časni i slobodu zlatnu.

Смешан си. хитлер је говнара пошто је и после молбе немачких официра да се предузме мере да се заштите Срби, то одбио. Али су чак и веће говнаре они који су поништили споразум са њим, споразум који би дефинитивно значио савезништво и спас многим Србима од усташке каме.

Viorija:
Смешан си. хитлер је говнара пошто је и после молбе немачких официра да се предузме мере да се заштите Срби, то одбио. Али су чак и веће говнаре они који су поништили споразум са њим, споразум који би дефинитивно значио савезништво и спас многим Србима од усташке каме.
Na kraju bi mi bili na gubitničkoj strani i još dugo godina drugima plaćali ratne odštete.
Uzgred, ustaše su bili nemački saveznici, znači ti bi da budeš na istoj strani s njima.

Viorija:

Sporazum je poništilia vojska koja je izvela puč predvođena Simovićem i Božom Mirkovićem
koji su sarađivali sa britanskom obaveštajnom službom.
Ja to ne opravdavam i mislim da Srbi u tom trenutku su trebali da izbegnu rat.

Kad su nas okupirali nacisti i fašisti su rasparčali Srbe u nekoliko država u kojima je počinjen
masovni zločin i genocid.
Za to ne mogu kriviti ni britansku obaveštajnu službu, ni Dušana Simovića već isključivo
počinioce.

Podržavanje neonacista koji stoje ispred simbola Trećeg Rajha i zastupaju rasističke ideologije
o višoj rasi koja nikada nije bila u tradiciji srpskog naroda je duboki antisrpski čin.
Za nas srpske patriote i nacionaliste oni su neprijatelji isto kao i LDP.
Oni nameću negativnu sliku o srpskom narodu kao fašističkom i nacističkom.
Biti srpski nacionalista i patriota znači voleti svoj narod, državu i kulturu, a pri tom
ne mrzeti nijedan drugi narod ili državu..
Jer mrze samo slabi i iskompleksirani ljudi koji za svoju nesposobnost nalaze krivce u drugima.
Takav si ti.

nesha taxista:
Na kraju bi mi bili na gubitničkoj strani i još dugo godina drugima plaćali ratne odštete.
Uzgred, ustaše su bili nemački saveznici, znači ti bi da budeš na istoj strani s njima.

Глупости. хрвати нису плаћали ништа више ратне одштете од Срба. А и у људству би Срби са савезништвом спасили најмање милион Срба. Такви као ти би радије гледали да ради Јасеновац, него да буду савезници са хитлером. Споразум са хитлером је био добар за Србе. натовски споразум је био такав да га ни клинтон не би потписао.

nesha taxista:
Hajde ne preteruj, da ne kažem nešto gore.
Taman koliko i on.

Ти ниси Србин. Нити би човек допустио да Срби преко Дрине и на Косову буду поклани.
....................................................................................................................................

nesha taxista:
Nego da se mi ljudi lepo okremo sebi, malo se upristojimo, pa će i izjave o nama biti bolje.

Знаш како Срби кажу о таквима као теби. Ко о чему к´рва о поштењу.

Viorija:
Глупости. хрвати нису плаћали ништа више ратне одштете од Срба. А и у људству би Срби са савезништвом спасили најмање милион Срба. Такви као ти би радије гледали да ради Јасеновац, него да буду савезници са хитлером. Споразум са хитлером је био добар за Србе. натовски споразум је био такав да га ни клинтон не би потписао.
Naravno da nisu plaćali kad su bili deo Jugoslavije. Da je Jugoslavija bila na istoj strani s Hitlerom, plaćala bi odštetu, a Sri bi pod nemačkom komandom ginuli na istočnom frontu. Uopšte nema dokaza da NDH ne bi u tom slučaju bila osnovana, to je samo tvoja pretpostavka.

Inače nemoj pričati o milion poginulih Srba. Tu stvari stoje ovako:po Kočoviću ih je poginulo 487.000, a po Žerjaviću 530.000. Ostalo možeš videti ovde:

http://www.nspm.org.yu/Debate/2006_POM_nikolic_zrtve111.htm

Viorija:
Ти ниси Србин. Нити би човек допустио да Срби преко Дрине и на Косову буду поклани.
On s tim nema veze, a ti nisi normalan. Jesi li ti uopšte pročitao na šta sam čoveku odgovarao?

Viorija:
Знаш како Срби кажу о таквима као теби. Ко о чему к´рва о поштењу.
Priznajem da ne poznajem trudbenice te vrste, sad ako si ti upoznat...

Back