Pogledajte moj sajt na adresi www.nikola88.4t.com i upisite se u knjigu utisaka.
Ili mi ovde ostavite komentare
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
nikola88:Pogledajte moj sajt na adresi www.nikola88.4t.com i upisite se u knjigu utisaka.
sto ti ne oladis ili na primer budes musko i kazes ko si ljubomorni ******Anonymous:nikola88:Pogledajte moj sajt na adresi www.nikola88.4t.com i upisite se u knjigu utisaka.
Ja ti rekoh vec par puta da oladi sa sajtom od 2 Eurica
nikola88:
Dobro, Nikola ,a sto se ljutis odmah?!?nikola88:PA DOBRO AJDE NISMO SVI SPECIJALISTI KAO TI GORE.
JA IMAM 15 GODINA AKO TE INTERESUJE.
VI U 15 GODINA NISTE NI ZNALI ZA WEB.
nikola88:PA DOBRO AJDE NISMO SVI SPECIJALISTI KAO TI GORE.
JA IMAM 15 GODINA AKO TE INTERESUJE.
VI U 15 GODINA NISTE NI ZNALI ZA WEB.
nikola88:sto ti ne oladis ili na primer budes musko i kazes ko si ljubomorni ******Anonymous:nikola88:Pogledajte moj sajt na adresi www.nikola88.4t.com i upisite se u knjigu utisaka.
Ja ti rekoh vec par puta da oladi sa sajtom od 2 Eurica
hangman:Brate onda ti toplo savetujem da ponovo prochitash celu temu pa cesh videti da su se neki vrlo nadmeno ponashali i spopali dechka...elem ni tvoj komentar uopshte nije tako loshenameran..ponekad ipak treba poci od sebe najpre!
a i druga stvar...nemoj se ponashati ko da si uhvatio boga za muda s tim shto si postao moderator ove teme jer i nije neko veliko dostignuce...pre bi trebao da si tu da branish jednaka prava i sankconishesh ispade...moj odgovor ne smatram uopshte medju ispade buduci da zaista neke ovde na zemlju treba spustiti
pozdrav