Znaci covek reko sve a obzirom da je RTS pozvao i napravio takav ziri u njegovoj emisiji videcete konacno sa dokazom kakva je i cija je RTS. RTS je dubko antisrpska satanisticka msnska televizija. Poslusajte covek objasnio sve do detalja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pA TAJ sARIC PRVI JE SEKTAS NAJGORI...Znaci covek reko sve a obzirom da je RTS pozvao i napravio takav ziri u njegovoj emisiji videcete konacno sa dokazom kakva je i cija je RTS. RTS je dubko antisrpska satanisticka msnska televizija. Poslusajte covek objasnio sve do detalja
Ako je ono talenat...ono stenjanje i mumlanje u mikrofon ja sam onda Bon Jovi...A ja kažem i ponavljam da su obe po svome muzičkom ukusu potpuno iste, maltene turbo-folkerke na moderan način,
samo je jedna ipak malo talentovanija i muzikalnija...I ona i ide u Švedsku. Znači šta - ipak se glasalo za muziku povrh svega.
Daj neki novi špil s teorijama zavera, ovaj si već dvaput ispucao dosad.![]()
Pa de si, Bon Džovi, jbt, red je da jednom svratiš na Krstaricu!Ako je ono talenat...ono stenjanje i mumlanje u mikrofon ja sam onda Bon Jovi...
Wanna be Billie Eilish...
Znaci covek reko sve a obzirom da je RTS pozvao i napravio takav ziri u njegovoj emisiji videcete konacno sa dokazom kakva je i cija je RTS. RTS je dubko antisrpska satanisticka msnska televizija. Poslusajte covek objasnio sve do detalja
Suštinski, mala Anđela (Breskvica) je satanista, ova Teja Dora takođe, sva u crnom, uvek neko zavijanje u tami. Žiri žena koja je kupila dete i Sajsi MC koja je narkomanka 40+ bez životnog smisla.
Ništa, onda da cepamo pozivnice.I Sajsi koja je kuma Prajda 2022. (zato i jeste u ziriju..., a ne zbog nekih muzickih kvaliteta...)
Dakle celi Eurovision kontekst je nwo sektaski satanisticki ritualni show...
Zato se ne slucajno...bas na dan finala desio satanisticki ritualni zlocin u Novom Sadu...kad su ono dvoje ubili decu i sebe...
Jer im je iz centrale sekte poslata verovatno nardba sa bas tad to izvrse...jer sinhronizuju sa Eurovizijskim Srb finalnim ritualom...
...
Nije tebi lako sa samim sobom, brate moj napaćeni...I Sajsi koja je kuma Prajda 2022. (zato i jeste u ziriju..., a ne zbog nekih muzickih kvaliteta...)
Dakle celi Eurovision kontekst je nwo sektaski satanisticki ritualni show...
Zato se ne slucajno...bas na dan finala desio satanisticki ritualni zlocin u Novom Sadu...kad su ono dvoje ubili decu i sebe...
Jer im je iz centrale sekte poslata verovatno nardba sa bas tad to izvrse...jer sinhronizuju sa Eurovizijskim Srb finalnim ritualom...
...
Suštinski, mala Anđela (Breskvica) je satanista, ova Teja Dora takođe, sva u crnom, uvek neko zavijanje u tami. Žiri žena koja je kupila dete i Sajsi MC koja je narkomanka 40+ bez životnog smisla.
Koja gomila gluposti......
...
Koja gomila gluposti...
Labels
- Bassivity Digital
- Epic Records Germany
Epic Records is an American record label owned by Sony Music Entertainment, a subsidiary of Sony Corporation of America, the American division of Japanese conglomerate Sony
Pavlovska was born on 1 May 1992 in Bor, FR Yugoslavia. Her father was a painter and a graphic designer.
Her mother is a writer and journalist with Večernje novosti, whose expertise is Vlach magic and culture.
After moving to Belgrade, Pavlovska started attending music school, through which she received a scholarship to study at the Berklee College of Music in Boston, Massachusetts.While there, she shared classes with Charlie Puth. After graduating from college, Pavlovska lived in New York City, where she worked as a songwriter
Premda...
Veceras smo mogli procitati i videti i ovo:
MC SAJSI NA KAFI SA TEYA DOROM! Evo ko im pravi društvo,
https://www.kurir.rs/stars/4364256/mc-sajsi-na-kafi-sa-teya-dorom
...