Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pogledajte kako se naša blogerka izblamirala u Milanu
jel Regina Mills ime kobile, uzgajivanice ili hrana za krave?
egzaltirani modni trend...
brisanje poruke povlači njeno ponovno postavljanje
sloboda govora je tekovina civilizacije ali nedostižan san primitivaca koji vape za civilizacijom
jel Regina Mills ime kobile, uzgajivanice ili hrana za krave?
egzaltirani modni trend...
brisanje poruke povlači njeno ponovno postavljanje
sloboda govora je tekovina civilizacije ali nedostižan san primitivaca koji vape za civilizacijom
Modna blogerka koja se pošteno izblamirala na Nedelji mode u Milanu Zorana Jovanović Zorannah, otkriva da je radila Ajnštajnov test inteligencije, ali ne i naučnu fiziku Priču o snimku na kojem se "pravila pametna" i rekla da nosi šešire crtača stripova, odnosno želi komad garderobe koju je kreirao sultan, neće nadmašiti ni njeno vađenje da se nije izblamirala i već poslednji intervju!.
Blogerka koja se pošteno izblamirala na Nedelji mode u Milanu Zorannah - novi blamovi! VIDEO
Modna blogerka koja se pošteno izblamirala na Nedelji mode u Milanu Zorana Jovanović Zorannah, otkriva da je radila Ajnštajnov test inteligencije, ali ne i naučnu fiziku
Zorannah je prisustvovala ovogodišnjoj Nedelji mode u Milanu i nasela na skrivenu kameru u kojoj je odgovarala na pitanja o nepostojećim dizajnerima. Naravno, postala je hit, piše Mondo.
Priču o snimku na kojem se "pravila pametna" i rekla da nosi šešire crtača stripova, odnosno želi komad garderobe koju je kreirao sultan, neće nadmašiti ni njeno vađenje da se nije izblamirala i već poslednji intervju!
Zorannah je u intervjuu Exkluzivu otkrila da zapravo nije ništa "lupila" u Skrivenoj kameri na Nedelji mode u Milanu ... "Ja sam prvo pitala novinara 'šta, ko', jer nisam čula, ali su to oni isekli", kaže Zorannah i dodaje "da novinari postave pitanje tako kao da je to nešto što bi ti trebalo da znaš". Modna blogerka je nakon ovog blama dala jedan intervju u kojem je objašnjavala šta se zapravo dogodilo i dodala da joj je koeficijent inteligencije 131. Kako je izmerila? "Radila sam u Mensi, ali sam pre dve godine uradila na Internetu neki Ajnštajnov, nešto, neki ...". Pored priče o nepostojećim dizajnerima i IQ-u, Zorannah je pričala i o svom blogu, tačnije fotkama na kojima izgleda fenomenalno, a za koje se, bogami, dobro pomuči da uslika.