Pogledajte kako Ameri zive po kanalizacionim cevima i sumama

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Parun

Poznat
Poruka
7.760
Socijala je $400 nedeljno plus dodatak za stanovanje, hranu itd.... Ali ljudi rade a ne zloupotrebljavaju to Mozes ceo zivot da provedes na socijali ako hoces, ali nije to cilj.
Znam.Samo moja buđava rodbina živi po nekim Vajskonsinima,Milvokijima,Nju Džersijima,Kalifornijama i računali su 20 godina koliko mogu da profitiraju ako se odselim kod njih,do čega,na sreću po moje živce nije došlo.

dva miliona u Australiji gladuje, a ti pricas bajke.
What life looks like for 2.2 million Australians below the poverty line
http://www.news.com.au/money/cost-o...the-poverty-line/story-fnagkbpv-1226498551944

Ovo je iz tvog clanka:

Mr Novak told news.com.au how his weekly budget breaks down.
-Rent: $200
-Car (petrol, insurance, etc): $58
-General bills: $56
-Electricity/phone: $48
-Groceries: $50
-Clothing: $5
-Medication: $2.90
-Entertainment: $1.50

Kao sto sam rekao svi njegovi troskovi su pokriveni sa social security od $400

Sama Australija priznaje da ima dva miliona ljudi koji zive ispod lineije siromastva...a ti pricas odlicno se zive sa socijalnoj pomoci...smesan si

Svi ti ljudi koji su pokrili osnovne potrebe od socijale NAVELIKO sljakaju na crno i zive ko lordovi. Nego mozes da otvoris temu o tome, posto si strucnjak za Rusiju, Koreju, Australiju, Srbiju, Iran, Novi Zeland a ne znas sta ti se dogadja ispred nosa....

Госп."Јута год блес америка" и Вама су Амери "продали" шарену лизалицу?!

Та творевина је настала на пљачки, на геноциду Индијанаца,на расистичкој идеологији, на сталном изазивању ратова и подривању земаља широм света, на убиствима председника легитимних држава, на неограниченом штампању долара без покрића, на ГМО храни коју желе да протуре и Србији ових дана, на ђаволској речи "демократија", која ништа не значи, на силовању Јапанки и осталих жена где год постоје америчке базе, на масонским филмовима и цртаним филмовима за децу....

Да ли треба још да набрајам???!!!

Мислиш да се парама и луксузом може све купити?
Мислиш да је то смисао живота?
Ти живиш амерички сан?!

Морао сам да одговорим на све ове твоје постове, који одишу нотом ниподаштавања према свему другом што није америчко!
Пљујеш по својим прецима, а то не ваља!

Znaš kako kaže Merlin "nije sreća,para puna vreća, to znaju oni što ih imaju", a oni što nemaju oni samo misle kako će biti srećni kad budu imali te mutave pare.

Najsmešniji su ovi što glume neko ludilo "American Dream" i nose one glupave američke ili britanske majice, trenerke, a pritom žive u Srbiji, nikad tu Ameriku nisu ni videli i roditelji izdržavaju sa 300 evra mesečno. Mi treba da razmišljamo o svojoj državi, i ako nešto ne ide da se svi ujedinimo, "mi smo šraf sistema".

Back