Погледајте и запамтите!

plakat86.jpg

Ово су плакати немачке окупационе команде из 1942-1944.

ybt, neverovatno koliko se ondašnji način uterivanja "slobode i demokratije" poklapa sa ovim današnjim!
Ne kažem ja džabe da će "demokratske snage" Srbije (osim što žele da zabrane sve stranke koje ne misle kao oni) uskoro početi i da spaljuju knjige...

srbi su postali od slovena jer tako?
sloveni su bili plavi a ne crni ko turci,e sad pogledaj na ulicama svoje srbije i kazi mi koliko ima plavih ljudi sa plavim ocima.
mesalo se ovde svasta, sad bi rekao, srbi... a sta je to?
kao sto i ostale nacije su suvise pomesane ali srbi su stvarno posebna prica.
500 godina pod turcima pa razne seobe I,II pa jugoslavija a pre turaka... a u vojvodini mislim strasno je insistirati na cistoj krvi -uostalom to su radili fashisti,kada smo svi neki mesanci.

То сто си написао су чисте глупости, откуд ти занш да су Словени баш сви били плави? По теби неко ко има црну косу није чист белац? Погледај фреске Немањића, нема нешто много плавих? Колико знам Срби су Динарци, били смо то и пре Турака и остали смо још увек динарског типа.

Шта ти значи то чиста крв?

Данашње "Демократске снаге" у Србији су исте оне снаге које су 1941 подржавале немачку окупацију. Они који нас терају у некакве евро-атлантеске интеграције имају исти циљ, као и њихов претходник Хитлер. Пошто нас вековима нису могли покорити силом, данас покушавају на друге начине. Историја се понавља...

srbi su postali od slovena jer tako?
sloveni su bili plavi a ne crni ko turci,e sad pogledaj na ulicama svoje srbije i kazi mi koliko ima plavih ljudi sa plavim ocima.
mesalo se ovde svasta, sad bi rekao, srbi... a sta je to?
kao sto i ostale nacije su suvise pomesane ali srbi su stvarno posebna prica.
500 godina pod turcima pa razne seobe I,II pa jugoslavija a pre turaka... a u vojvodini mislim strasno je insistirati na cistoj krvi -uostalom to su radili fashisti,kada smo svi neki mesanci.

Уопште није утврђено да ли су Срби Словени... једним делом да, али једним сигурно нисмо. Плави? Ми се овде налазимо у јужној Европи и наравно је да се морамо прилагодити овој клими и зато смо се полако мењали. Зашто су људи на северу бели као сир? Зашто су Швеђанке већином плаве? Али зашто плави људи полако нестају? Клима се мења и жива бића се прилагођавају. То су чињенице. За неких пар стотина година на свету неће више бити плавих, већина ће бити црна. Уосталом, чиста крв није потребна. Има доста Срба по крви, који боли ку'ац за Србијом. Бити Србин значи волети Србију, Српство, неговати историју, не одрећи се својих територија... и ако затреба бити спреман и живот дати за Србију.

Мало се удаљих од теме, али шта да се ради...
Крајње ми је дебилна и прича да су нас Турци хебали 500 година, и да смо се ми од плавих претворили у црнокосе. Па нису Срби били луди, и јурили да се хебу са Турцима. У ствари било је оних којима је то била част, ти се данас називају босанци, бошњаци итд. Правило прве брачне ноћи је избегавано на начин што нису прављене традиционалне свадбе, где би се привукла пажња муслимана, него се уврежио обичај тзв"отмице".. момак одведе девојку у своју кућу и то је то ..Или се исценира "бежање" младе из родитељске у кућу изабраника.

Back