- Poruka
- 128.443
vidis kako smo mi muskarci jednostavniji.Zvijezde
Daj sledeću temu
mi gledamo u sise kad smo dole

a vi trazite zvezde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis kako smo mi muskarci jednostavniji.Zvijezde
Daj sledeću temu
pa valjda si nekad u životu video ili ne?Sta zene gledaju kad imaju misionarski seks i one leze na ledjima a muskarac je odozgore?
![]()
ja sam musko brepa valjda si nekad u životu video ili ne?
Šta pokušavaš da nam kažeš?
paaa ?????ja sam musko bre![]()
to si napisao kad si dolepaaa ja gledam u sise..lepo napisah gore![]()
sigurno ne razmisljam..jbt sto ima dobar jastuk jel od memorijske pene???to si napisao kad si dole
uostalom nebitnoooooooo![]()
paula ti bi mogla pisat erotske romane ovo je šteta ne unovčitNisu ni skoncentrisane na gledanje već misle da su na 7. nebu i samo viču "ah kako je dobro"
Dodatno, pokušavaju da se oslobode njegovog stiska i uživaju u grubostima koje im pričanjava svojim moćnim rukama..i kako im mesi sesi, i kad god se malko pridigne padaju u nesvest kada vide ta ramena i torzo i jake ruke..
jel sam to lepo opisala?
Dodatno, pokušavaju da ga uhvate za glavu i ljube usne, što dovodi do ubrzanog svrša.. mada kada je intenzivan sex i krevet se ceo pomera, teško je i ljubiti se istovremeno, ali uspeva u laganijem ritmu
Znači, zauzete su![]()
definisala crkvakad smo vec kod tog pojma
da li su misionarsku pozu izmsilili misionari?
muskarci nude da im skinu zvezde s neba (tako je barem bilo nekad, danasnji muskarci valjda nista ne nude)vidis kako smo mi muskarci jednostavniji.
mi gledamo u sise kad smo dole
a vi trazite zvezde![]()
jeli znaš u engleskoj za onaj slučaj otprije 10ak godina provlačio se po medijima kad joj je muž svršava a ona skviknila bekeeeeemmmm (david beckham)Zamisljaju![]()
Zavidim njenoj mastijeli znaš u engleskoj za onaj slučaj otprije 10ak godina provlačio se po medijima kad joj je muž svršava a ona skviknila bekeeeeemmmm (david beckham)
aj ća instant razvod braka još budala izašao sa tim u medije![]()