POGLED ZA PONETI

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

POGLED ZA PONETI

Danas se duže spava. Ja idem u kancelariju a Maca da završava poslove po gradu.....mora se. Otvaram oči pre zvona na mobilnom .....i......lepota mi ispuni oko.....

Uzimam mobilni da fotografišem...ruka nehajno prebačena preko mene skliznu....sebična sam jer uzimam tu lepotu, tu neiscrpnu snagu. Jednostavno ne mogu a da ne vidim i da ne posegnem za snagom u vremenu....vreme više nije tako bitno.....Ustajemo i pogled mi odluta na garderobu u boji koju ne volim što spremno čeka da je obučem.
„Maco, idemo“
„Idemo...u sebi mislim....idem u ovaj dan ali ću poneti pogled“

PS Ne znam ko mi je jutros poklonio ovaj pogleda....svejedno, hvala mu

16_diverse_cloudsc.jpg

Poklon je zaista prelep.

Hvala što si ga ti nama dala,

sa nama ga podelila,

sa nama uživala.

Sada i nas prati pogled daljina...

2511369048_c17a1fb442.jpg

za sve vas.......:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Snaga da se preživi dan, kakav god da je, je u nama.....svi je imamo, prosto zato što smo deo prirode.....od nje smo sazdani, samo je pitanje da li smo je pronašli u sebi. Svako vidi onaj deo prirode od kakve je načinjen, onaj deo koji u njemu živi.....neko trajnost, neko promenljivost, neko tonove, neko svetlost, neko boje.....prepoznavanje istovetnosti prirode koja u nama stanuje. Da bi zavirio u sebe treba hrabrosti......i volje.

Say;bt105949:
:zag:
Slikacu i ja, okaciti ovde, jedan pogled i nebo, zelenilo...sa jedne terase, gde volim da popijem kafu i pustim misli da lutaju! :aha:

važi pile......biće mi drago da tvoj "pogled za poneti" krasi ovaj blog......svi ga imamo.....ili bi bar trebalo da ga imamo. Lepo je kada neko tako mlad kao ti već ima svoj pogled :cmok2:

Back