wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno kako te nije sramota?pa je ti uopste imas dusu i srce?e dete moje,jadna ti majka koja te je tako vaspitala...bruko!to je nesto osnovno postovanje ljudi koji odu na bolje mesto...ne brini se ti neces tamo..Ja stvarno ne mogu da se foliram,meni ga ni malo nije zao. Nervira me ona njegova pesma "Ko ti to grize obraze", mislim da sam pomislila 100 puta da je dosadan i neka pogine! Tako mi se cini.
E stvarno...ne treba pljuvati po ljudima koji su mrtvi...a ovo je tema o njemu i ne trebamo da se svadjamo zbog takvih stvari...jednostavno takve komentare coolirajte...stvarno kako te nije sramota?pa je ti uopste imas dusu i srce?e dete moje,jadna ti majka koja te je tako vaspitala...bruko!to je nesto osnovno postovanje ljudi koji odu na bolje mesto...ne brini se ti neces tamo..
Ja stvarno ne mogu da se foliram,meni ga ni malo nije zao. Nervira me ona njegova pesma "Ko ti to grize obraze", mislim da sam pomislila 100 puta da je dosadan i neka pogine! Tako mi se cini.
Ja stvarno ne mogu da se foliram,meni ga ni malo nije zao. Nervira me ona njegova pesma "Ko ti to grize obraze", mislim da sam pomislila 100 puta da je dosadan i neka pogine! Tako mi se cini.
auuuuu:shock::shock:Ja stvarno ne mogu da se foliram,meni ga ni malo nije zao. Nervira me ona njegova pesma "Ko ti to grize obraze", mislim da sam pomislila 100 puta da je dosadan i neka pogine! Tako mi se cini.
To je nedostatakdomaceg vaspitanja , mada i cisto prizivanje zle srece...
mada to je modelsica , IQ 2
devojcice,fokusiraj se samo na temu o velikom bratu i tamo `plodno` diskutuj.sve ostale teme nisu za tebe.mislim.

:ry:Umro i Nino...mada on je bio bolestan
:shock::shock::shock: Nemam reci...
Kad čujem neku njegovu pesmu na tv tek posle minut, dva se setim da je on mrtav. Bio je tako mlad...:ry:
Mislim da vise nikad necu moci slusati njegove pesme.
Takodje...A o gledanju spotova i da ne pricam...