POGINUO TOŠE PROESKI

samo 26 godina... tuga... nikad ga nisam slusala, ali videlo se na njemu da je nesto toliko posebno u odnosu na druge. ne mogu da se nacudim sebi kako me smrt nekih bliskijih ljudi nije pogodila toliko kao njegova tek, jos uvek ne mogu da se povratim od soka, a prvih nekoliko noci sam se cesto budila iz sna. ne smem ni da pomislim kako je tek njegovim roditeljima i onoj jadnoj devojci

i mene dusa boli.ne prodje dan da ne pomislim na taj andjeoski glas i na normalnog i ok decka.kakav gubitak za sve.tuga mi je cim se setim njega.tako obican,a tako poseban.:-(

Tačno tako. Čini mi se da toliko žalimo za Tošetom, baš zato što je bio tako normalan i ok dečko, uprkos svom talentu i popularnosti. Slava nije učinila da se zanese i postane umišljena estradna zvezda. :-(:-(:-(

meni je zao i nina, mada njega tek nisam slusala, ali cini mi se da je covek bio nesrecan u zivotu. ipak, on je nekako odradio svoje, bar koliko je mogao. zao mi ga je, ali kad pomislim sta je tek pred ovim momkom stajalo (karijera, uspesi, takmicenja, provodi, porodica... sve je to bilo vrlo izvesno)- ma, u glavi mi se zavrti

Back