Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shto neko pametan reche "Sto ne boli nije zivot, sto ne prolazi nije sreca"...
Da je sve kako treba i kako zelimo, ne bismo znali da se radujemo u nekim lijepim situacijama...

reč!

treba samo skontati da te stvari mogu da se dogode i nekome nama bliskom... pa čak i nama... treba živeti kao da ti je svaki dan zadnji!!!

Toše će da počiva u miru kao i mnogi drugi... jbg... dešava se... on se, barem koliko se meni čini, trudio da ostvari svoje snove! Što će reći - on je svoj život proživeo, a ne preživeo!!!

Galvano nije li malo prerano za to? Ja bih volela imati koncert u Skoplju 5.10 i ovaj u Beogradskoj Areni 14.02.Kao za inat ne mogu da se setim televizije koja je snimala koncert u mom gradu u aprilu kada je gostovao.Bila sam u publici..
Atrix lepo receno,mogao je jos mnogo toga da da...

'Ајде сваког доброг човека који је икада живео на овој планети да прогласимо свецем :roll:
Tebe sigurno necemo. Hvala Bogu da nije na tebi da odlucujes.
sveti tose....gde ide ovaj svet u piicku materinu////
Sa takvima kao sto si ti, malim folirantima, sigurno nigde.
Ljudi, vi ste stvarno ludi, gde Tose za sveca, svaka mu cast na njegovom vaspitanju i svemu, uostalom, meni je najvise krivo sto je poginuo,upravo slusam njegov CD, ali ovo su notorne gluposti. Ajde da svakog od nas proglasimo za sveca! Znate li vi sta je svetac?! Mnogi isposnici, i te kakvi, nisu jos ni proglaseni za svece, i to su se ceo zivot uzdrzavali od svega, zena, ****, hrane...??!!
Ko im je kriv. Za isposnicki zivot se ne dobija nagrada ako toliko ne znas, vec je svetac onaj koji je spasio zivot nekome i koji je svojim zivotom primer ljudima. Malo procesljajte versko gradivo.

Tebe sigurno necemo. Hvala Bogu da nije na tebi da odlucujes.

Sa takvima kao sto si ti, malim folirantima, sigurno nigde.

Ko im je kriv. Za isposnicki zivot se ne dobija nagrada ako toliko ne znas, vec je svetac onaj koji je spasio zivot nekome i koji je svojim zivotom primer ljudima. Malo procesljajte versko gradivo.

Kako te nije sramota da pises nesto sto ne razumes. Procitaj "Monaha Kalista" ili bar "Petkanu" od Ljiljane Habjanovic- Djurovic, pa ce ti postati jasnije sta je pravi put i uzor drugima. Naravno, ne moraju svi da budu monasi, ali moraju da se u zivotu uzdrzavaju skoro od svega, i uostalom, tebi ne vredi pricati, kad si ocigledno nepismen. Uz svo postovanje, ali Tose je ziveo kao i svaki drugi mladi covek, iso u crkvu, pomagao, pa sta, i treba da pomaze svako koliko moze, a to je i on sam reko u intervjuu, da ne ispadne, ko vise da para, taj je svetac!
I dosta vise o tome! To se odlucuje tek posle godinu dana, a da vidimo sta ces tad da mislis?

Наравно да нећу :? Не знам одакле ти уопште таква идеја :? Е свашта... мада, кад може Тоше... :lol:
Ех... Већ су почеле лоше ствари са овим да се дешавају... :(

Ma Miki, ne obracaj paznju na usijane glave. Sve u svoje vreme, ionako se tu niko od nas ne pita, ali ne volim kad neko siri zablude, a pravi se kao da je posisao svu pamet ovoga sveta.

ja mislim da bi bilo lepo od ljudi kad bi proglasili Toseta za sveca...sto da ne....mozda je to nekom glupo,iskreno i meni je bilo malo kad sam cula,ali opet sta je on sve uradio za sve te ljuda,pa za crkve.... :s
mislim da bi trebalo da ga odsad zovemo Sveti Tose...:'(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back