dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.683
Bitno je da te ovde poštujemo, za ostalo ne troši živce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nalazost, postoje zle osobe, one su prvenstveno nezadovoljne sobom, nesrecne su i jedina sreca im je i da drugima bude lose.Autorska;
Postoji u narodu epitet ''zla žena'', mada se ne mora nužno vezivati za ženski pol;
Zla žena prevrće svaku reč i misao na zlo, traži ružno i naopako svuda, landara jezičinom u odnosu na svakog, nema o kome nema ružno mišljenje, pa i o rođenoj deci, pod frenzijom je i tenzijom, i konstantno vređa ljude koji nisu prisutni.
Omakne se ponekad da bude i u oči, direktno, ali tad izigrava oštećenu stranu jer onaj koga otvoreno kleveta, ne pristaje na to ruglo i pokazuje definitivne granice do kojih može da se laje.
Šta određuje i profilira ljude koji o svima misle i govore najgore? Čak i pohvala je tipa: "*eben je to igrač, pametna, pre*eba sve da dođe do onoga što hoće!''.
Naime, draga osoba mi je umalo stradala, a jedna od tih zlih žena je sprovela najpoganiju priču o toj mojoj, pre svega mladoj, i veoma dragoj osobi, da pas s maslom ne bi pojeo.
Jesam odreagovala, kulturno, ali na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo.
Po kom receptu se prave te nepopravljive zle žene, i kako ih neutralisati potpuno?
Prepoznajete terminologiju, ali M.P. je imao svako pravo da tvrdi i smatra da je zla žena najveće zlo koje ikoga može da snađe.
Batina je iz raja izasla,I posle kazu samarcina sirenje nasilja
Jel to vas dvojica promovišete nasilje nad ženama?Batina je iz raja izasla,![]()
Jok ja, ali se tako govorilo u starim vremenima. Ja zene puno volem, taman posla da ih bijem, to nasa zlatna vrata za ulazak u raj,Jel to vas dvojica promovišete nasilje nad ženama?
Jesi procitala uvodni post zene koja vrsi nasilje nad drugima,jesi al za tebe je zena zasticen medved kojoj se sve prasta,posto podrzavas njeno nasilje ,onda da mi promovisemo odbranu od tog nasilja nasiljem,mi biramo oruzje kao sto ga ona bira i ne ovde nego na svakoj temi gde zene laju.Jel to vas dvojica promovišete nasilje nad ženama?
Jesi procitala uvodni post zene koja vrsi nasilje nad drugima,jesi al za tebe je zena zasticen medved kojoj se sve prasta,posto podrzavas njeno nasilje ,onda da mi promovisemo odbranu od tog nasilja nasiljem,mi biramo oruzje kao sto ga ona bira i ne ovde nego na svakoj temi gde zene laju.
Cekaj malo, pa ja sam imao dobru baku i zlu babu.Meni je baka igrala ulogu majke od moje 6. godine i ne mogu da zamislim baku koja je zločesta. Imam samo jedan primer, primer dat meni posebno od samog Boga, verujem. Ne mogu da se igram time, žao mi je. Volela bih da se ni ti ne igraš time.
Тачно, има и тога.Koliko je zapravo lako pomešati zlo sa nečim što mi se ne sviđa? Eto ne
sviđa mi se šta si mi rekla i samo kažem da je to zlo.
I onda dođemo do teme pogan jezik, zla žena, kao da muškarcima samo
cvetići iz usta izlaze kad govore. Nemam pojma kako se to desilo.
Nekom se verovatno ne sviđa što žene uopšte i mogu da govore.
ja kad vidim zmiju na putu, ja je zaobidjem.................a ne mozgam dal je otrovna, dal ce me napadne, dal da je oteram sa stap..............Autorska;
Postoji u narodu epitet ''zla žena'', mada se ne mora nužno vezivati za ženski pol;
Zla žena prevrće svaku reč i misao na zlo, traži ružno i naopako svuda, landara jezičinom u odnosu na svakog, nema o kome nema ružno mišljenje, pa i o rođenoj deci, pod frenzijom je i tenzijom, i konstantno vređa ljude koji nisu prisutni.
Omakne se ponekad da bude i u oči, direktno, ali tad izigrava oštećenu stranu jer onaj koga otvoreno kleveta, ne pristaje na to ruglo i pokazuje definitivne granice do kojih može da se laje.
Šta određuje i profilira ljude koji o svima misle i govore najgore? Čak i pohvala je tipa: "*eben je to igrač, pametna, pre*eba sve da dođe do onoga što hoće!''.
Naime, draga osoba mi je umalo stradala, a jedna od tih zlih žena je sprovela najpoganiju priču o toj mojoj, pre svega mladoj, i veoma dragoj osobi, da pas s maslom ne bi pojeo.
Jesam odreagovala, kulturno, ali na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo.
Po kom receptu se prave te nepopravljive zle žene, i kako ih neutralisati potpuno?
Prepoznajete terminologiju, ali M.P. je imao svako pravo da tvrdi i smatra da je zla žena najveće zlo koje ikoga može da snađe.
Postoji napomena u uvodu da to nije nužno ženska osoba, ali žene vidno prednjače.I onda dođemo do teme pogan jezik, zla žena, kao da muškarcima samo
cvetići iz usta izlaze kad govore. Nemam pojma kako se to desilo.
Nekom se verovatno ne sviđa što žene uopšte i mogu da govore.
ne, to više leži kockarima/mečkarošimaZle žene(i zli muškarci)se prave po receptu"ja sam nesrećna,nezadovoljna,pa zašto da drugome bude bolje"