Pogadja me to sto ce moja dev posle mene imati jos momaka

:dash: :dash: :dash:

zato probaj vutru, ubij nekog da vidiš kakav je osećaj, siluj nekog, ukradi nešto, idemo, idemo, živ siiii.... :dash: :dash: :dash:

Sačuvaj me Bože.

Dečko, obrazuj se malo, pa nauči razliku između fraza POSLEDNJI DAN, i ZADNJI DAN(tj.SUDNJI DAN)!!! I da, čovek nije živ kada nekome oduzima život, nego kada ga nekome daje,i kada mu neko daje, nije živ kada ukrade nešto, koliko je živ kada daje i dobije nešto na poklon, čovek nije živ kada siluje nekoga, živ je kada voli nekoga i kada se oseti voljenim! A što se tiče vutre, pričaćemo tek ako je probaš i ako odoliš zavisnosti! Ali ti predlažem da to ne radiš dok ne SKAPIRAŠ ogromnu razliku između fraza POSLEDNJI i ZADNJI (sudnji) DAN! :ok: :cool:

Ma ko zna od kad je ova tema, ali ja moram ovo da prokomentarisem...
Tebe pogadja sto ce devojka posle tebe imati druge tipove...
A sta ces ti da radis?
Stajaces, gledati je sa drugima i dozvoliti da te to pogadja? :dash:
Ili ces i ti imati druge devojke? :roll:
Ako ces imati dr. devojke da li nju treba to da pogadja...
Ja mislim da je ovde zakljucak samo jedan, a da je normalan...
Ti se zaljubis, ona te sutne i bude sa drugim momcima, a tebe to boli :lol:...:rtfm:
Ili prosto... ne mi ne mozemo da razumemo kako funkcionise tvoj mozak...:zcepanje:

***, sta ste se uziveli u ulogu pametnica... Bwaca nije rekao da on ne dozvoljava njoj da ima decka nakon njega, pa da ga vi tu nesto napadate... Bwaca je Bwaca...naviknite se...

Ja se cudno osecam i kad vidim bivsu sa drugim likom, a mogu da zamislim kako se Bwaca oseca kad mu se bivsa hefta sa drugima...

Ja odavno senka u kraljevstvu mraka
al se pitam dok prolaze sati
ko te sada drnda, ko te sada aka
ko te sada cima, ko te sada klati.
Dok godine idu prelazim u cveće
prelazim u trave i rastem u žitu,
al se stalno pitam ko ti sada meće,
ko te sada guzi, kome pušiš kitu.
I tako ja ležim, senka krute smrti,
a neko te vrti a neko te trti.
Moje mrtvo srce još jednako zebe
jer znam sred žalosti što sa tebe kriči
neko će već tako snažno da ti zbiči
da ćeš najzad reći: e, ovaj me jebе!

Ja odavno senka u kraljevstvu mraka
al se pitam dok prolaze sati
ko te sada drnda, ko te sada aka
ko te sada cima, ko te sada klati.
Dok godine idu prelazim u cveće
prelazim u trave i rastem u žitu,
al se stalno pitam ko ti sada meće,
ko te sada guzi, kome pušiš kitu.
I tako ja ležim, senka krute smrti,
a neko te vrti a neko te trti.
Moje mrtvo srce još jednako zebe
jer znam sred žalosti što sa tebe kriči
neko će već tako snažno da ti zbiči
da ćeš najzad reći: e, ovaj me jebе!

Imas temu RIma, pa sledeci put tamo pisi :)

Inace rep. za stihove :ok:

Imas temu RIma, pa sledeci put tamo pisi :)

Inace rep. za stihove :ok:

Još i da su njegovi - gde bi mu bio kraj. :D

@tema ->
Ne razumem te, zaista.
Mene bi zanimalo da moj voljeni ima još neku dok je sa mnom, ali tako me zabole koga će imati posle mene.
Pa nismo više u vezi, a koliko i kakve devojke će imati posle mene, isključivo je njegov problem...

***, sta ste se uziveli u ulogu pametnica... Bwaca nije rekao da on ne dozvoljava njoj da ima decka nakon njega, pa da ga vi tu nesto napadate... Bwaca je Bwaca...naviknite se...

Ja se cudno osecam i kad vidim bivsu sa drugim likom, a mogu da zamislim kako se Bwaca oseca kad mu se bivsa hefta sa drugima...

A jesam li ja rekla da on ne dozvoljava devojci da ima dr. tipa? :roll:

Pa ne zavaravaj se, osim ako je nevina, postoji veliak sansa da je spaval sa njime z:D.
Msm budimo realni.
@Tema
Msm da se vise tako ne osecam, nzm, mada bi mi opet bilo krivo. Ali nekako jedno vreme sam razmisljao o tome sada sam prestao. A i ko zna kada cemor askinuti, msm mozda za god dana, mozd za mesec dana.. So far nam je ipak super sve manje vise, i ne treba olako odbacivati takve stvari xD

Nisam to rekao kao da si ti rekla, rekao sam da ga ti (i jos neki) napadas kao da je on "ono" rekao. I ne govorim sta je on rekao vec sta on nije rekao...;)

:think:
Ma ok... necu se rapsravljam...
Decko, kao i svako, ima neke svoje probleme koji vremenom nestanu...
I ja ga nisam napadala.... samo sam rekla svoje misljenje...
Uostalom, zar ne vidis da je problem resen? Vise se ne oseca tako... :zcepanje:

I ko zna na koji nacin ce je oni dobijati, i ko zna mozda je neko imao mnogo vise devojka nego ja, mozda ovo , mozda ono
ughh mrzim da mislm o tome. Ali zar se ne osetite nekako tako ugrozenim? xD

Ti si bre ko zhensko.

Obichno se zhenske ovako muche , to jest shta ce biti , to jest s kim ce biti , a mushkarci se obichno muche s kim je bila pre njih.

Back