L Lada Legenda Poruka 52.167 07.03.2021. u 18:02 - Поезија Бранка Миљковића #76 NEBO Ne postoji nebo koje je plavo to je samo eksplozija našeg iznenađenja nad prazninom.
Baudrillard Autošoven VIP Poruka 131.170 09.03.2021. u 15:56 - Поезија Бранка Миљковића #77 Kraj putovanja O sve što prođe večnost jedna biva. Sen koja beše drvo koje traje. Budan Ispod svoga imena koje budi Ruka sa cvetovima krv što sebe okiva. Završiće se putovanje ostaće tiha brda, Siva praznina vetar koji bludi, Mesto koje nema mesta u želji al nudi Zlo da nas spase i istinu otkriva. To čemu se molite je Žalosni Slavuj. Ljubav nikada nije završena. Čega ima ljudskog u patnji? O čuj Dan odjekuje. Nepokretne zvezde stoje. Prazne ruke prazno srce pusta sena I nema mene al ima ljubavi moje.
Kraj putovanja O sve što prođe večnost jedna biva. Sen koja beše drvo koje traje. Budan Ispod svoga imena koje budi Ruka sa cvetovima krv što sebe okiva. Završiće se putovanje ostaće tiha brda, Siva praznina vetar koji bludi, Mesto koje nema mesta u želji al nudi Zlo da nas spase i istinu otkriva. To čemu se molite je Žalosni Slavuj. Ljubav nikada nije završena. Čega ima ljudskog u patnji? O čuj Dan odjekuje. Nepokretne zvezde stoje. Prazne ruke prazno srce pusta sena I nema mene al ima ljubavi moje.
Amelie_ Poznat Poruka 8.246 19.03.2021. u 00:24 - Поезија Бранка Миљковића #78 MORE PRE NEGO USNIM Svet nestaje. A mi verujemo svom žestinom U misao koju još ne misli niko, U prazno mesto, U penu Kada s prazninom Pomeša se more i oglasi rikom.
MORE PRE NEGO USNIM Svet nestaje. A mi verujemo svom žestinom U misao koju još ne misli niko, U prazno mesto, U penu Kada s prazninom Pomeša se more i oglasi rikom.
L Lada Legenda Poruka 52.167 19.03.2021. u 10:15 - Поезија Бранка Миљковића #79 Ko nikad nije pohvalio tuđe srce, taj se predao na milost i nemilost rečima.
L Lada Legenda Poruka 52.167 19.03.2021. u 10:15 - Поезија Бранка Миљковића #80 Istok je zapadno od zapada, lažno kretanje je najbrže.
L Lada Legenda Poruka 52.167 19.03.2021. u 10:16 - Поезија Бранка Миљковића #81 Kroz tuđe srce vodi pravi put, ko drugačije putuje nailazi na tamu.
L Lada Legenda Poruka 52.167 19.03.2021. u 10:16 - Поезија Бранка Миљковића #82 Vreme treba pobeđivati, što svešću i pesmom, što zaboravom, ali nikada nadom, niti onim što je već ostvareno.
Vreme treba pobeđivati, što svešću i pesmom, što zaboravom, ali nikada nadom, niti onim što je već ostvareno.