- Poruka
- 29.459
gore nego znak..,,
- - - - - - - - - -
volus da ugnezdis dupence na sigurno
- - - - - - - - - -
Sta? ^_^
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta? ^_^
gore nego znak..,,
- - - - - - - - - -
samoljubive koristoljubive kucke koje zavisno od znaka mogu biti nasmejane, ozbiljne, konvencionalne, ludace, neodgovorne, sadistkinje, a bogme nekad, ali jako retko i emotivne
naravno, podrazumeva se da su odane sve dok imaju utisak da mogu iz blagostanja odnosa koji odrzavaju izvuci neki profit
to za zene, muskarci su generalno zesce ujebani ovim podznakom tako da za njih i bikovi deluju kao psihicki stabilne licnosti![]()
Najgori je za one koji ne umeju da ga koriste, da upravljaju njim.Hahhahaha pa ja sam veoma emotivna.. znaci ne valja .. ja licno i ne volim sto sam u podznaku skorpija a o mesecu da i ne pricam to je najgori polozaj ako se nadje u skorpiji
Najgori je za one koji ne umeju da ga koriste, da upravljaju njim.
Vidim vi ovde sve sami stručnjaci...
Može li ko da napiše koju rečenicu o vagama sa podznakom škorpije?
Mora da je sve loše...![]()
Pa... podznak je katastrofa kao i kod mene! . Šalim se...mislim da dosta toga imaš da pročitaš na net-u, ako je to uopšte tačno.Eto,čisto da zadovolji znatiželju, dok ti neko od ovih ljudi ne odgovori.Vidim vi ovde sve sami stručnjaci...
Može li ko da napiše koju rečenicu o vagama sa podznakom škorpije?
Mora da je sve loše...![]()
Katastrofa kažeš...Pa... podznak je katastrofa kao i kod mene! . Šalim se...mislim da dosta toga imaš da pročitaš na net-u, ako je to uopšte tačno.Eto,čisto da zadovolji znatiželju, dok ti neko od ovih ljudi ne odgovori.
Ma,nema na čemu!Nije ni sve tako loše. Ne slušaj ti mene,bolje pitaj na toj temi.Meni se dosta toga pokazalo tačnim... tipa da sam večito svima "mama"... da ispravljam tuđe "krive Drine"... itd.Katastrofa kažeš...Pih, znala sam.
Hvala ti na odgovoru![]()