Podznak skorpije

samoljubive koristoljubive kucke koje zavisno od znaka mogu biti nasmejane, ozbiljne, konvencionalne, ludace, neodgovorne, sadistkinje, a bogme nekad, ali jako retko i emotivne :lol:
naravno, podrazumeva se da su odane sve dok imaju utisak da mogu iz blagostanja odnosa koji odrzavaju izvuci neki profit :zcepanje:

to za zene, muskarci su generalno zesce ujebani ovim podznakom tako da za njih i bikovi deluju kao psihicki stabilne licnosti :malav:

samoljubive koristoljubive kucke koje zavisno od znaka mogu biti nasmejane, ozbiljne, konvencionalne, ludace, neodgovorne, sadistkinje, a bogme nekad, ali jako retko i emotivne :lol:
naravno, podrazumeva se da su odane sve dok imaju utisak da mogu iz blagostanja odnosa koji odrzavaju izvuci neki profit :zcepanje:

to za zene, muskarci su generalno zesce ujebani ovim podznakom tako da za njih i bikovi deluju kao psihicki stabilne licnosti :malav:

Hahhahaha pa ja sam veoma emotivna.. znaci ne valja .. ja licno i ne volim sto sam u podznaku skorpija a o mesecu da i ne pricam to je najgori polozaj ako se nadje u skorpiji

Jarac podznak Škorpija! Mislim da je to dobra kombinacija znaka i podznaka.Tipa,realna sam i emotivna...
inače su škorpije i ribe moji najbolji prijatelji i saradnici u poslu. Ja eto, generalno o njima imam lepo mišljenje.

Vidim vi ovde sve sami stručnjaci...:)
Može li ko da napiše koju rečenicu o vagama sa podznakom škorpije?
Mora da je sve loše...:roll:
Vidim vi ovde sve sami stručnjaci...:)
Može li ko da napiše koju rečenicu o vagama sa podznakom škorpije?
Mora da je sve loše...:roll:
Pa... podznak je katastrofa kao i kod mene! . Šalim se...mislim da dosta toga imaš da pročitaš na net-u, ako je to uopšte tačno.Eto,čisto da zadovolji znatiželju, dok ti neko od ovih ljudi ne odgovori.

Ja sam Riba/Skorpija.

Posto vidim da ljudi generalno slabo opisuju vrline/mane, kontam da dosta i ne koristi svoju skorpiju za istrazivanje svojih dubina. Muskarac sam. Da ne davim mnogo vec da predjem na stvar.

Generalno optimisticna osoba, retko gotovo nikad pesimista ili ono sto citate o depresiji. Samodestruktivnost se ogleda u tome da nema svrhe s nama terati inat. Tacnije, uradice sve, cak i na svoju stetu da pokaze ko je ovde dominantan. Jednom reciju ako gledamo Riba/Skorpija, citajte - ajkula. Osoba koja pre svega ceni iskrenost, nemoj vam pasti na pamet da slazete nekoga ko je skorpija ili podznak skorpija. Prvo, znace da ste slagali, drugo, pamtice vam to narednih 2320321 godina i vratiti onoliko puta koliko je na to cekao/cekala. Dakle iskrena osoba i to zahteva za uzvrat. U ljubavi predana, verna, fiksirana iskljucivo na partnera. Riba/Skorpija tera onu milu, dragu, romanticnu ribu sa sve energijom od skorpije, pa vam ugadjanje nece manjkati. Ono sto nikako ne preporucujem su igrice sa njima - pravljenje ljubomornih scena, testiranje ljubavi, strpljenja i tome slicno. Izbijte to iz glave, jednostavno im pokazite poverenje, znace to da cene. Retko se desi da zavole, ali ako zavole to je za ceo zivot. U sustini jako dobar znak, ali morate znati sa njima. Tacnije ko zna sa njima dobice sve, ko ne zna, bolje da bezi na vreme :) U seksu dominantni, ali vise u zivaju u zadovoljavanju partnera nego njih samih, mogu biti zadovoljne tek onda kad su sigurne da su opravdale svoje "zvanje", i neretko im sex bude nesto sto im okupira misli i dane. Desavaju se periodi kad bi mogli da ceo svet stane i da weekend posvete seksu od jutra do mraka, izolujuci se od svega. Vole predigru, perverzije, i tako, nikad dosadno.

Da navedem bitne vrline - Vernost, iskrenost, posvecenost, opet zbog ribe verovatno imaju tu detinjatost mada znaju biti i preozbiljni ukoliko situacija zahteva, umerenost (ono sto inace uzasava kod ostalih riba je ta neumerenost, makar skorpije u nama to regulisu), daju se cele, mozda mana, ali skorpija ima taj nacin da svoje mane opravdava pa ih pretvara u svojoj glavi u "vrline" - sve ili nista, mogucnost da stvari sagleda objektivno i ukoliko poznaje sebe i prevazidje impulsivnost iz mladosti moze biti jako jako objektivna i da sagleda iz svih uglova svaku situaciju, osecajna, empata, druzeljubiva, mada ima onih trenutaka kada bleji danima u plafon, kada se da kazem "leci", ostroumna, uglavnom inteligentna, ambiciozna, porodicno orijentisana, hrabre, ne plase se nicega i nikoga.

Mane - Ne daj boze da joj se zamerite, prvo, osvetoljubiva, mada opet skorpija u meni opravdava to, u smislu zasluzili su da im vratim, ne zaboravlja nikad i nista, ukoliko ste joj se zamerili, ocekujte mozda cak i da vam vrati na podao nacin, onako ispod pojasa, znaju da pronadju ahilovu petu i da pogode, druga mana - lako nalaze mane, picajzle su, onako hoce da isteraju sve da bude savrseno, umeju da uvrede iskrenoscu, kao da nekad ne razmisljaju kako to utice na druge, jer ocekuju da se i sa njima tako postupa, direktno, iskreno. Upravo zbog svoje jacine, ako imate decu u ovoj kombinaciji, namucicete se sa izgradnjom autoriteta jer ga definitivno ne trpe. Bolje gledajte da izgurate svoje ideje kroz pricu da je to sto zelite da nametnene ispravno, posteno, da su to retki kvaliteti jer Riba/Skorpija voli izazove i da "skupi takav redak trofej" u kolekciji svojih osobina.

Sigurno sam dosta stvari propustio, ali shvati se sustina. Ukoliko nekog zanima bas detalj specifican, tu sam da iskreno odgovorim. Zelim svima srecne praznike i celicne zivce sa nama :)

Back