lutkaodporcelana
Početnik
- Poruka
- 16
U mom kraju kažu...dok ima ćurani, ima i podvarak![]()
Verujem ti da si skeptik i ja sam bila nevidjena po tom pitanju.jer razni su mi kroz kucu prolazili i lupetali svasta....Sad radim u salonu kao frizer u kome je vlasnik taj sto je napravio i piramidu i te licne zastite tj neutralizatore..Nisam mogla da ga slusam koliko me smarao jer ne verujem u to...ali posle sedam dana samo koliko imam tu piramidu u kuci mene kojoj leka nema zbog migrene i dece dvoje imam koji su razlicitog uzrasta cerka 18 godina svaki dan nervozna,obe sa hormonskim poremecajem ja krvarim non stop ona nikako da dobija po nekoliko meseci klinac pun strahova....i da ne pricam bas da te ne davim,ali za samo sedam dana mene i cerku je desilo cudo ja sam prestala krvariti cerka dobila posle 6 meseci a sin se izlecio od strahova...a niko ne zna ni da sam tu stvarcicu stavila pored kreveta...dakle nije psiha vec zaista nesto ima

Ja zaista ne mogu da ti objasnim naucno jer nisam ni profesor fizike niti sam se time bavila nekad,cak nisam znala da se podzemne vode zovu Hartmanovim cvorom...znaci teski laik po pitanju toga o cemu se ne ovom forumu govori.Znaci mogu samo da ti kazem da je kod mene u stanu ispitano sa uredjajem da li ima tih podzemnih voda i receno je da ima jos davnoh dana kad je majka moja zvala radiostezistu...ja sam je prva pitala je li ona normalna i kako zamislja da krevet stavim na ulazna vrata a sto u kupatilo..tako nekakav raspored je kao bio zdrav msm uzas....Imam 40 godina i nisam mala da bi neko mogao da me voza i zamajava nekom pricom ne vezano za temu.....dakle imam svoje neke principe koje ne gazim po cenu sopstvene stete.Vlasnik salona gde radim je covek koji se zove Dragan Delijevic i on je napravio tu piramidu i zastitu od mobilnih zracenja i licni neutralizator

Izgleda sasavo ali deluje