Prekognisticar
Zainteresovan član
- Poruka
- 323
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je bilo na Filipinima...mislim da sam koristila neki Canon tada, onaj "idiot" do 5 m mislim...posle sam uzela neki Olymusov do 10 ili 15m...ne secam seOdlicna kojim aparatom je slikano ?
Predpostavljam da je negde na moru grcka mozda ? ili mozda gresim![]()
realno sto se mene tice, dovoljno je i za more i okeanUf tamo ima sta da se slika. Ja koristim neki canon D 20 do 10 metara dubine sto je sasvim dovoljan za nase reke i jezera
Uf tamo je ekstra vidljivost pa i ne treba tolko svetlosti a i ima sta da se slikarealno sto se mene tice, dovoljno je i za more i okean![]()
cekaj...ovo je vec more ne?Belocrkvansko jezero u zimskom periodu
Uf tamo je ekstra vidljivost pa i ne treba tolko svetlosti a i ima sta da se slika
Ma nema veze odlican je video imam i ja bas dosta video snimaka pod vodom mozda bi bilo dobro da otvorim sledecu temu sa video snimcimaЕво неки филм нешто онако безвезе али је испод водеСлике ми нису испале баш добро , можда би могао да ивучем из видеа по неку.
Ma nema veze odlican je video imam i ja bas dosta video snimaka pod vodom mozda bi bilo dobro da otvorim sledecu temu sa video snimcima
Što se mene tiče, samo napred.Било би интересантно, нису ни мој видео обрисали па вероватно може и тема са видеом.
Можемо и да их питамо @dakyorlando , @Nina !
Јел може тема са видео "записима"?
hvala punoPosle morske vode sve ide na pranje i ispiranje slatkom vodom.A pre nego sto se bucne u vodu treba proveriti dihtunge gumice
Imam u pdf-y fajl za taj digitalni aparat ako zelis salji meli na privatnu poruku pa saljem fajl preko meila ili wetransfera.
Posle slikanja podvodnim aparatima aparat nikad ne ostavljati na sunce zbog kondezacije koja moze unistiti aparat.
Bez obzira sto ih nema bas puno al treba uhvatiti momenat i stisnuti svako dugmence u pravom trenutkuhvala puno
a ne znam sta ima u tom pdf-u, uputstvo? nema nesto puno dugmica da se stiska![]()