Podvodna fotografija

Prekognisticar

Zainteresovan član
Poruka
323
Ovde mozete postavljati vase radove
Evo za pocetak jedan cvetic

Prilozi

• IMG_2081_5bac6389.jpg
    IMG_2081_5bac6389.jpg
    140,4 KB · Pregleda: 25
Ево неки филм нешто онако безвезе али је испод воде :) Слике ми нису испале баш добро , можда би могао да ивучем из видеа по неку.

Ma nema veze odlican je video imam i ja bas dosta video snimaka pod vodom mozda bi bilo dobro da otvorim sledecu temu sa video snimcima

Ma nema veze odlican je video imam i ja bas dosta video snimaka pod vodom mozda bi bilo dobro da otvorim sledecu temu sa video snimcima

Било би интересантно, нису ни мој видео обрисали па вероватно може и тема са видеом.
Можемо и да их питамо @dakyorlando , @Nina !
Јел може тема са видео "записима"?

Било би интересантно, нису ни мој видео обрисали па вероватно може и тема са видеом.
Можемо и да их питамо @dakyorlando , @Nina !
Јел може тема са видео "записима"?
Što se mene tiče, samo napred. :ok:

imam jedno pitanje...davno sam koristila podvodni aparat...
konkretno na groblju svojih aparatica nasla sam svoj Olympus tough tg-820...
kako ono ide odrzavanje? posle morske vode stavlja se u cistu vodu na 15tak minuta? koliko se secam tako nesto sam radila i sa svojim Canonom :think:

Posle morske vode sve ide na pranje i ispiranje slatkom vodom.A pre nego sto se bucne u vodu treba proveriti dihtunge gumice
Imam u pdf-y fajl za taj digitalni aparat ako zelis salji meli na privatnu poruku pa saljem fajl preko meila ili wetransfera.
Posle slikanja podvodnim aparatima aparat nikad ne ostavljati na sunce zbog kondezacije koja moze unistiti aparat.

Posle morske vode sve ide na pranje i ispiranje slatkom vodom.A pre nego sto se bucne u vodu treba proveriti dihtunge gumice
Imam u pdf-y fajl za taj digitalni aparat ako zelis salji meli na privatnu poruku pa saljem fajl preko meila ili wetransfera.
Posle slikanja podvodnim aparatima aparat nikad ne ostavljati na sunce zbog kondezacije koja moze unistiti aparat.
hvala puno 💐

a ne znam sta ima u tom pdf-u, uputstvo? nema nesto puno dugmica da se stiska :D

Back