Podsvest

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E cuj...tako mi je drago sto si mi rekao sta da citam!
A sta ocekujes da covjek u neznanju uradi do dozivi komentar licno...
Zaista nisam informisana a to da u neznanju proradi malo sujetice, to je tako ljudski! ?
Naslov je ocajan... moc za vlascu?! Sta je to u njoj vizionarsko, molim te? Taj me aspekt sveta ne interesuje...

A u Tajni ima osim tajne i prizvuka materijalizma i priznaj da bi tvoj naslov mogao da se uzme kao komentar.

(Ma ti prirucnici su prakticni za iscitavanje sporadicno...I ja vise volim pravu umjetnost.)

Potpuno se slazem kad kazes da smo otudjeni od prirode i da imamo probleme zbog nesklada sa Majkom Prirodom? Da li je vladavina prirodno stanje covjeka medju ljudima? Sto mnogi teze da su najjaci i najbolji? Da li se ljudi dijele na manipulatore i manipulisane? ...

Kod mene u Sibiru je divno! Bjelina, cistota...svi se tragovi lepo vide...Dodji da pricamo o podsvesti, od tebe bi se mnogo moglo nauciti a ja volim da ucim.

Obecavam ti da cu sjutra otici po Individualnu Psihoanalizu jer je to nesto sto naprosto obozavam, a nisam znala za to djelo. Kompletna umjetnost bi trebala da bude usmjerena na nase usavrsavanje, napredovanje...pa zasto drugo postoji taj divan paralelan svet?

Kako to mislis presla na globalne igrice? Zasto? Vise volim mikrokosmos..

P.S. Izvinjenje postavljacu zbog opstruiranja teme.
Imam iskrenu preporuku knjige za tebe , a to je Bela Hamvaš - Magia Sutra (ili bilo šta drugo od njega) , a i Celestinino Proročanstvo (neznam ime autora , ali je jako blisko "tajni" , a imaš i dok. "Secret" )

Back