Sve najbolje
- - - - - - - - - -
Gde su sada političari koji su govorili da je priznavanje Kosova uslov ulaska u EU?
Zalosno je što mnogi zbog sitnih političkih poena štete ugledu i interesima sopstvene zemlje.
(Dzej, 20. maj 2009 22:19) # Link komentara
Preporučujem (+31)Ne preporučujem (-8)
pa ako smo ovako docekali podpredsednika, onda mozemo i predsednika Obamu, svaka cast...
(STEFI, 20. maj 2009 22:15) # Link komentara
I Bajden je ispao covek, posetio je i spomen plocu i stavio venac Zoranu Đindjicu, svaka cast i za Tadica...
(MARE, 20. maj 2009 21:53) # Link komentara
Drago mi je da neko misli i na našu budućnost. Ova poseta može nam doneti samo pozitivne poene.
(Sun, 20. maj 2009 21:28) # Link komentara
Preporučujem (+23)Ne preporučujem (-10)
Vojna saradnja ce u mnogome podstaci razvoj srpske privrede
(zoran, 20. maj 2009 21:23) # Link komentara
Svaka cast za novu spoljnu politike Srbije. Samo proaktivno! Velike sile na kraju isteraju svoje, slozili se mi li ne, pa je bolje da smo za stolom dok su jos karte otvorene i nesto moze da se koriguje.
(Duki, 20. maj 2009 20:52) # Link komentara
Preporučujem (+14)Ne preporučujem (-13)
Drago mi je da je i predsednik Tadic pozvao i Baraka Obamu jer je time definitivno dokazana zelja Srbije za napretkom.
(Zoran Kesic, 20. maj 2009 20:30) # Link komentara
Ko nije protestovao protiv ovoga, sada neka cuti.
- - - - - - - - - -
Naš predsednik rame uz rame sa Bajdenom. Krenuli smo dobrim putem,konačno!!!!!!
(Konačno, 20. maj 2009 20:21) # Link komentara
Napokon nešto mudro, realno i odgovorno! Dobar start za osetno orjentisanje ka zapadu!
(ikan, 20. maj 2009 20:11) # Link komentara
Preporučujem (+40)Ne preporučujem (-23)
Dosta nestvrstanih, sa Sutanovcem u NATO!
(Ilija, 20. maj 2009 20:10) # Link komentara
Saradnja i dobri odnosi sa USA su nam izuzetno potrebni, ali o ulasku u NATO raspisati referendum pa vecina da odluci. Ja cu svakako glasati protiv
(Linuxash_Pravoslavac, 20. maj 2009 20:07) # Link komentara
Preporučujem (+83)Ne preporučujem (-23)
I više sam nego zadovoljna i ponosna na Srbiju danas.Poseta Bajdena, razgovor sa predsednikom Tadićem, razgovor sa ministrom Šutanovcem i slaganje da je odnos vojske Srbije i SAD-a jedan od bitnih faktora stabilnosti na Balkanu.Oni su danas pokazali da slede Zoranovu viziju, ovakvu je Srbiju on želeo otvorenu za sve!!!
(Sledimo viziju, 20. maj 2009 20:07) # Link komentara
Danasnja poseta Bajdena dokazuje zrelost naseg drzavnog vrha....Samo napred Borise, Sule i Vuce, nema nazad!
(Misko, 20. maj 2009 20:07) # Link komentara
Preporučujem (+45)Ne preporučujem (-34)
Ovim dolaskom zapravo pozivamo svet da nas ozbiljnije shvati i da više ne sumnja u našu pamet i dostojanstvo!
(gortan, 20. maj 2009 20:07) # Link komentara
Ovo je važan korak ka boljoj budućnosti svih nas! Samo ćemo dijalogom uspeti da povratimo svoj nekadašnji ugled! Sve pohvale našim zvaničnicima!
(ivana84, 20. maj 2009 20:05) # Link komentara
Preporučujem (+24)Ne preporučujem (-20)
Poboljsavanje odnosa sa SAD znaci korak blize ostvarenje sna o EU...BRAVO BORISE!
(Nikolica, 20. maj 2009 20:05) # Link komentara
Preporučujem (+39)Ne preporučujem (-34)
Zašto ne ugostiti, zašto ne razgovarati, zasto ne reći kako vidimo svoju budućnost?! To je jedini način da ostanemo u igri.
Igrač na kog igam je Šutanovac.
(siniša, 20. maj 2009 20:01) # Link komentara
- - - - - - - - - -
Napokon neko ko se u Demokratskoj stranci probudio i poceo da misli. Bravo za Sutanovca!
(Bivsi demokrata, 20. maj 2009 19:59) # Link komentara
Preporučujem (+33)Ne preporučujem (-37)
Demokrate, osvestite se vise i vratite bar nekoga ko je bio sa Djindjicem!
(Djindjic zauvek, 20. maj 2009 19:58) # Link komentara
Preporučujem (+61)Ne preporučujem (-18)
Borise, BORI SE!
(info, 20. maj 2009 19:58) # Link komentara
- - - - - - - - - -
Mislim da smo danas svi bili ponosni gledajući predsednika Tadića u društvu jednog visokog zvaničnika SAD-a!
(darica, 20. maj 2009 19:56) # Link komentara
Preporučujem (+54)Ne preporučujem (-73)
Poseta gospodina Bajdena je protekla u predivnoj atmosferi. Razmenjeni su stavovi, dogovorena je dalja saradnja u oblasti politike, ekonomije, odbrane, obecanja je pomoc Amerike u evropskim integracijama Srbije... Sve je zavrseno svecano i bez pritisaka. Srbija je ovim gestom pokazala da je moderna, demokratska drzava, i sve to zahvaljujuci politickoj eliti, predsedniku, premijeru, ministru odbrane. Danas su svi pokazali da je proslost vazna,ali da se treba okrenuti ka buducnosti i ka prosperitetu Srbije. Danas je Srbija polozila tezak test. Danas svi gradjani Srbije treba da budu ponosni na svoju drzavu i na njene vodje!!!
(Poseta, 20. maj 2009 19:55) # Link komentara