ПОДСЕТНИК ЗА СПС: понашање демократа након смрти Милошевића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А па ниси могао. Купио Шећерко Костић. Ма нека су убили говедо смрдљиво.

'ajde ne pravi vise budalu od sebe ispadas smesan.kazi lepo da nisi imao milione sa kojima bi otplatio dugove secerane i pokrenuo proizvodnju.secerko kostic je imao te milione pa sada mozes samo da ga mrzis

Molim vas da se ne naslađujete nad mrtvim predsednicima i premijerima. Ružno je.

Brisaću sve takve poruke koje se tiču i Miloševića i Đinđića.

Да ли ћеш брисати и личне увреде или ћеш ... А што се тиче наслађивања Милошевићевом смрти, сами модератори овог пдф су се наслађивали ту ноћ.

Да ли ћеш брисати и личне увреде или ћеш ... А што се тиче наслађивања Милошевићевом смрти, сами модератори овог пдф су се наслађивали ту ноћ.

Znaš šta, ako imaš neki problem sa mnom, obrati se nekim višim instancama. Vi ste sposobni da se izvređate u toj meri, da ja stvarno nemam realne šanse niti da sve vidim, niti da sve pobrišem.

Za takav "nivo" komunikacije, na pdf Politika, trebalo bi angažovati 30 moderatora, a ne 2.

Da imate malo više tolerancije, a mnogi i kulture, ne biste se ni vređali međusobno.

Prema tome, ne moraš baš svakog dana da me prozivaš ovde po pdf. I ponavljam: ako imaš neki problem u vezi s mojim radom, imaš administraciju pa im se požali.

Kraj.

Имам проблем са твојим радом, али као учен и цивилизован човек, прво покушавам са тобом да разрешим све несугласице. Ако то не успе, најлакше је жалити се другима. Поента је наћи компромисно решење.

Још нешто, ја не прозивам никог сваки дан, ако нема потребе за тим. Ти би могао да се упиташ мало зашто те неко прозива. Нисам једини колико то видим.

Имам проблем са твојим радом, али као учен и цивилизован човек, прво покушавам са тобом да разрешим све несугласице. Ако то не успе, најлакше је жалити се другима. Поента је наћи компромисно решење.

Још нешто, ја не прозивам никог сваки дан, ако нема потребе за тим. Ти би могао да се упиташ мало зашто те неко прозива. Нисам једини колико то видим.

Nisi jedini? Pa jesi jedini koji to radi svakog dana i da ne bismo nastavljali dalje ovu besmislenu diskusiju, predlažem ti da se obratiš administraciji, a ja ću ti, ako ovako nastaviš, dati opomenu za ometanje rada moderatora.

Ako kažem da neću tolerisati iživljavanje nad mrtvim predsednicima i premijerima Srbije, to će tako i biti i mislim da je to u redu.

Ko se ranije naslađivao nad nečijom smrću, ne znam i ne zanima me. Ja to ne radim i neću raditi ni ubuduće.

Nisi jedini? Pa jesi jedini koji to radi svakog dana i da ne bismo nastavljali dalje ovu besmislenu diskusiju, predlažem ti da se obratiš administraciji, a ja ću ti, ako ovako nastaviš, dati opomenu za ometanje rada moderatora.

Ako kažem da neću tolerisati iživljavanje nad mrtvim predsednicima i premijerima Srbije, to će tako i biti i mislim da je to u redu.

Ko se ranije naslađivao nad nečijom smrću, ne znam i ne zanima me. Ja to ne radim i neću raditi ni ubuduće.
Ako ti išta znači, Registra, evo da ti kažem da mislim da dobro radiš moderatorski posao, i da te potpuno podržavam. Samo napred! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back