Podsećam SVE posjetioce ovoga foruma...

gost 4554

Buduća legenda
Poruka
39.135
.....na riječi našega Gospoda Isusa Hrista koji je više puta decidirano u Svetome pismu prorekao i upozorio da će kao čovekoljubac SVAKAKVE GRIJEHE oprostiti čovjeku,ali HULJENJE Duha Svetoga neće biti oprošteno.... :D
Imajmo te Hristove riječi stalno u sebi kada pristupimo ovome forumu... :D
Iskreni pozdrav... 8)

Sizif:
Čekaj, ko je od njih dvojice (trojice?) najveća faca?

Zar on sam nije i duh sveti, zašto ga li je uopšte uvodio u priču? Ima li razlike u huljenju na bilo kog od trojice pravoslavnih bogova kad su svi trojica jedan te isti bog?

Ma kako ne kapiras... Bog se krije iza Svetog Duha, pa se predstavlja kao ovaj prvi dok oplodjuje kojekakve 'device', sumnjivog porekla i jos sumnjivijeg morala, a onda ako bude frka oko alimentacije, neka traze Svetog Duha... Posto je isti duh, ne moze ga niko videti, i Bog se spasao alimentacije...

Ej, strani placenice, uci od iskusnijih bogova... Vidis kako je ovaj hriscanski dovitljiv :lol: :lol: :lol:

Incognito:
Sizif:

Zar on sam nije i duh sveti, zašto ga li je uopšte uvodio u priču? Ima li razlike u huljenju na bilo kog od trojice pravoslavnih bogova kad su svi trojica jedan te isti bog?

Ma kako ne kapiras... Bog se krije iza Svetog Duha, pa se predstavlja kao ovaj prvi dok oplodjuje kojekakve 'device', sumnjivog porekla i jos sumnjivijeg morala, a onda ako bude frka oko alimentacije, neka traze Svetog Duha... Posto je isti duh, ne moze ga niko videti, i Bog se spasao alimentacije...

Ej, strani placenice, uci od iskusnijih bogova... Vidis kako je ovaj hriscanski dovitljiv :lol: :lol: :lol:

Iskreno se bojim da ti Bog jednom ne pokaže svoju veličinu....Sagledaćeš tada svoje zablude,ali bit će kasno....Posledice bit će katastrofalne.... :cry: :cry:

Incognito:
Sizif:

Vi mislite da je sve u zivotu potrebno izvrnuti i okrenuti na neko zezanje,verovatno ste iskompleksirani da normalno razmisljate.

carica:
Incognito:
Sizif:

Vi mislite da je sve u zivotu potrebno izvrnuti i okrenuti na neko zezanje,verovatno ste iskompleksirani da normalno razmisljate.

Carice ne jedi se. Rec Bozija kaze

Otk 22:11 Nepravednik neka i dalje čini nepravdu, nečisti neka se i dalje kalja, a pravednik neka i dalje čini pravednost, i sveti neka se i dalje osvećuje.
Otk 22:12 Vidi, dolazim ubrzo, i plata moja ide sa mnom, da uzvratim svakom onako kakvo je njegovo delo.

Ti radi po svojoj veri, a oni nek rade svoje. Samo pazi da svakome das razlog svoje nade.

U ime Jednog Boga, Uzvisenog

A zasto da se krije Bog iza trojice lica ? Je li to se On nekoga boji ? Zasto nije jednostavno jedan a ne od trojice ?

Eh kad bi samo jos ovo uspjeli sami sebi objasniti bilo bi vam dobro...

Onaj ko u nesto vjeruje, ne moze govoriti drugima da to oni ne razumiju, vec je vjera na jasnim dokazima, i nema nista sto nije objasnjeno i sto ljude pecka.... a to je ISLAM vjera.

Abdurrahman:

A zasto da se krije Bog iza trojice lica ? Je li to se On nekoga boji ? Zasto nije jednostavno jedan a ne od trojice ?

Onaj ko u nesto vjeruje, ne moze govoriti drugima da to oni ne razumiju, vec je vjera na jasnim dokazima, i nema nista sto nije objasnjeno i sto ljude pecka.... a to je ISLAM vjera.

To je naša sveta pravoslavna vjera... 8)

Tražeći_ljubav:
Abdurrahman:

Pa kako mozete u nesto vjerovati a ne znate sustinu toga ? Kako mozete nekome punuditi tu istu vjeru kad vas neko pita oko trojstva, kako cete mu objasniti da je to vjera ispravna i vjera u jednog Boga, kad ni sami ne znate ? Kako ?

Vjera je , ponavljam, jasna kao Sunce, i zna se sta je zabluda, a sta istina i svjetlo i nema nista u vjeri npr Islamu a da nije jasno i da se ne moze objasniti, sve je Objasnjeno do u detalje....To se moze nazvati vjerom, a ostalo religijom :)

Uzgredno, ne verujem u trojstvo posto je to misterija, a ja ne verujem u misterije.

Bog ima plan za celo covecanstvo. Hristove reci treba da nam budu na umu kada pristupamo ovom forumu, a te reci su govorile i govore o poniznosti, ljubavi prema svim bliznjima i tako dalje.

Doduse, pomalo je cudno da skeptik vodi forum Religija... ali mozda je i tako bolje buduci da neretko dolazi do vrlo nehriscanskih izliva strasti i emocija.

Abdurrahman:
Tražeći_ljubav:
Abdurrahman:

Pa kako mozete u nesto vjerovati a ne znate sustinu toga ? Kako mozete nekome punuditi tu istu vjeru kad vas neko pita oko trojstva, kako cete mu objasniti da je to vjera ispravna i vjera u jednog Boga, kad ni sami ne znate ? Kako ?

Vjera je , ponavljam, jasna kao Sunce, i zna se sta je zabluda, a sta istina i svjetlo i nema nista u vjeri npr Islamu a da nije jasno i da se ne moze objasniti, sve je Objasnjeno do u detalje....To se moze nazvati vjerom, a ostalo religijom :)

Božije zamisli i njegovo djelovanje često nisu dokučivi nama grešnima i smrtnima....
Zato se treba moliti Sv.Trojici, poštovati ikone, Sv. oce pravoslavne, prepodobne, mučenike... a Bog sve vidi, sve zna i svakome će dati plati po zasluzi...Zato ne brinite, već vjerujte...
I zapamtite naš Anđeo čuvar i Duh Sveti sve vide i sve znaju... 8)

Incognito:
Sizif:

Ti decko ili sta vec jesi uopste ne pravis vezu s vezom kad zelis nesto da kazes u korist svog 'sveneznanja' u protivrecenju nauka koje su Biblijskog porekla.
A da ne kazem da svaki tvoj post je 'nesigurno' i 'tesko shvatljivo' vredjanje svega sto je povezano sa Bogom. Ili si neki napacenik od strane religijskih ljudi, ili nemas pojma o nicemu sto je povezano sa religijom.
Sa postovanjem!

Incognito:
Znaci taj vas Bog hoce da vi budete ponizni beskicmenjaci?

A da ne pricam o tim voajerskim pretenzijama tog 'ljubavnog' trougla o kojima nam dvolicni Farmaceut (pa zar nisi dvolican... Trazeci_ljubav == Farmaceut) naprica...

:lol: :lol: :lol:

Nisam dvoličan,Bogu hvala....Nikad ne osuđujem druge za nešto što JA takođe posjedujem...
Ja sam legalnim putem zatražio promjenu korisničkoga imena od administratora i dobio dozvolu za istu....Samin tim je moje staro korisničko ime deaktivirano...
A svako zlo brate, kratkotrajno je... Poslije kiše uvijek zasija sunce... 8)
Time se i ja tešim.... Sve je od Boga, on je gospodar Svijeta....naše je samo da mu upućujemo molitvu....Svoje protivnike SAM će on uništiti... 8)

Back