Podrum

Како иде онај виц - махала, не махала, мени је само једно на памети... ::zper: :D Матори брате опет си позеленела, па мене овај Таб хоће да ликвидира, да рикнем од љубавне патње, све за модле овде поставља цице које су моја крвна група. :rumenko: :D Па сретан рад матори. :)

:ok: На правом си месту, овде су кул ликови, твој колега и претходне колегинице и колеге никад нису имали неких већих проблема. А екстреме су пацификовали, посебно је ту користио Тесин шарм. :)

Са њом смо се шалили да је користила тактику Весне Змијанац у освајању естрадног трона, оно раскопчати које дугме блузе, скратити сукњу за који ценат, да севне, да се виде атрибути. :))))
Једино тако је могло док је овде било превише мргуда. :))) А сад може и озбиљнији стајлинг.

Čula sam da je sad u modi zakopčano do grla, da proradi mašta.
A znam koliko je taktika koju pominješ, bila efektna, pohađala sam školu na Mozaiku taman toliko da primetim.. :zper:

Čula sam da je sad u modi zakopčano do grla, da proradi mašta.
A znam koliko je taktika koju pominješ, bila efektna, pohađala sam školu na Mozaiku taman toliko da primetim.. :zper:

E onda nema nepoznanica, ako zatreba možeš se koristiti i tim znanjem. :D :ok:

Joj koji su to ludi dani bili, ja sam prvi put upao tamo kad su momci organizovali turnir fotki u gaćicama, to je bila pišurija. :rotf: Još kad je zemo Riplijela šibnula fotke bez gaćica. :lol: :lol: Tesa se trudila da sačuva neke kreativne slobode koliko je bilo moguće, a da se to ne kosi sa forumskim pravilima. :)

43672934_2306170082730466_1052240375902633984_n.jpg

Ova snajka iz Podrinja, Mačve, eventualno Srema, sudeći po tom seksi naglasku, je najbolja Koviljka svih vremena... :)))) Zameraju joj da se za vreme snimanja nijednom nije nasmejala, dok se ostatak ekipe valjao. :))))

Back