Podrum

31947734_10216674011150736_1195587950243479552_n.jpg

imo sam komšo babu i dedu al pomrlo to odavno a da ja nisam imo ni pojma jer nismo bili u kontaktu...i onda pošto ćale umro odavno stric sam pokupio nasledstvo, slagavši Sud (ili potplatio) da nema drugih naslednika osim njega...pa ti sad vidi...a u pitanu je druga eks ju republika

imo sam komšo babu i dedu al pomrlo to odavno a da ja nisam imo ni pojma jer nismo bili u kontaktu...i onda pošto ćale umro odavno stric sam pokupio nasledstvo, slagavši Sud (ili potplatio) da nema drugih naslednika osim njega...pa ti sad vidi...a u pitanu je druga eks ju republika

To mi zvuci poznato komso.
Mada, mozda je bio i testament u pitanju.

Nakon 12 godina mučenja u jednom havajskom cirkusu, slonica imena Tajk je konačno uspela da pobegne i usput je slučajno povredila par članova cirkusa. Nešto kasnije policajci su je na ulici upucali 86 puta. Ovo je izraz njenog lica dok su pucali u nju i govori nam koliko ljudi znaju biti odvratni.

31960523_1579939998795074_2298080332567543808_n.jpg

Aj molim te stavi u spojler, ja sam jako osetljiva na zivotinje, rasplacu me ovakve stvari :sad2:
Dodjem ovde se zajebavam veselim, necu da placem :sad2: Ovo je samo jedan u milion primera ljudske odvratnosti pu hebem ti stoku

Policijski psi u Ekvadoru uz svečanost zvanično otišli u penziju

Grupa od 61 policijskog psa zvanično je danas "penzionisana" posle višegodišnjeg "radnog staža" njuškanja i potrage za nedozvoljenim supstancama, ceremonijom sa šetnjom crvenim tepihom i intoniranjem himne Ekvadora.

Većinu pasa, koji su pretežno labradori, nemački ovčari i zlatni retriveri, prihvatiće njihovi bivši treneri.

Neke pse će usvojiti porodice koje su morale da omoguće policijsku inspekciju domova kako bi se osigurali bezbedni uslovi za dostojanstvenu "penziju" pasa.

Policijski psi u Ekvadoru obično budu u službi devet godina. Većina njih je obučena za otkrivanje kokaina. Međutim, 16 od danas "penzionisanih" četvoronožaca pomagalo je spasilačkim ekipama da nađu žrtve ispod ruševina zemljotresa 2016. godine kada je stradalo oko 600 osoba.

:heart:

Back