Podrška za debljanje 1

aa92c38f102b5de112a8f1caa956a8bf.jpg

Šta pervers???
Nije ovo svet debelih. Budimo politički korektni, jer na svetu ima i mršavih.
I da ti kažem iskreno, mislim da je mršavost puno veći problem iako se o mršavosti maltene uopšte ne piše.
pa dobro i debelim i mrshavim je zajednichko da nisu zadovoljni

ako imas prvoklasni metabolizam ti nemozhesh tolko pojesti kolko on mozhe sagorjeti

to je ne pravda ali shta da se radi neko gricka po mrkvi a neko mozhe da jedes sve i svashta

Ima ljudi koji se nikako ne mogu udebljati,ali to je rijetkost.Oni obicno imaju koscatu gradju i visinu.
I bez obzira na godine i hranu,uvijek su mrsavi.
Kad smo vec kod mrsavosti,juce vidjeh na ulici jednu djevojku,toliko mrsavu da je to strašno.
Noge se gotovo prekinule.Da li je to anoreksija,ne znam,ali ne izgleda lijepo uopste.
Tako da i mrsavost moze biti problem,bas kao i debljina.

Ima ljudi koji se nikako ne mogu udebljati,ali to je rijetkost.Oni obicno imaju koscatu gradju i visinu.
I bez obzira na godine i hranu,uvijek su mrsavi.
Kad smo vec kod mrsavosti,juce vidjeh na ulici jednu djevojku,toliko mrsavu da je to strašno.
Noge se gotovo prekinule.Da li je to anoreksija,ne znam,ali ne izgleda lijepo uopste.
Tako da i mrsavost moze biti problem,bas kao i debljina.
Једна наша рођака једе као два мушкарца од 2 метра, а цео живот витка. Чак је и ниска, ту моје висине. Није мршава него је жилава. Ситна а снажна. И једе као мећава а ништа се не примети.

Једна наша рођака једе као два мушкарца од 2 метра, а цео живот витка. Чак је и ниска, ту моје висине. Није мршава него је жилава. Ситна а снажна. И једе као мећава а ништа се не примети.
Je'l neki opasan baksuz?!
Šalim se malo, ofc...! 😁

Back