Подмукли запад поново хапси Србе и шаље усташама

ganjaman:
Prvo:

Koju vezu ima hapšenje nekog sa II. svetskim ratom ili ostalim zloćincima.?

Da ga Nemci nisu uhvatili, to bi bila nepravda.

A sa druge strane: Ako se toliko priča i toliko ¨zna¨ o zločinima nad srbima, zašto onda nema nekih optužnica i za te ljude. Ili ne umete da pišete i skupljate dokaze, ili zločina nije bilo?
Победник пише историју, ви, уз свесрдну помоћ тзв. међународне заједнице сте добили ову битку, али рат још није готов!
Варате се ако мислите да ће на томе да остане!
А како ратни злочини не застаревају, доћићете и ви на ред... а ја скупљам, скупљам...уххх колико тога има!!!;)

ganjaman:
Prvo:

Koju vezu ima hapšenje nekog sa II. svetskim ratom ili ostalim zloćincima.?

Da ga Nemci nisu uhvatili, to bi bila nepravda.

A sa druge strane: Ako se toliko priča i toliko ¨zna¨ o zločinima nad srbima, zašto onda nema nekih optužnica i za te ljude. Ili ne umete da pišete i skupljate dokaze, ili zločina nije bilo?

pa sudu su potrebni dokazi a ne forumska i ina "svjedocanstva", (pamfleti, "naucne"knjige itd)

KoscheiBesmertnii:
Девет година свједоци смо правног нечињена, девет година свједоци смо опредмећења латинске пословице - СУММУМ ЈУС СУММА ИЊУРИА, тј. да је највеће право често највећа неправда. Али без обзира на оно јуче, више сам него сигуран да ће се колико сутра, наћи неко ко ће богињи правде Јустицији помоћи да одвеже очи, а онда ће доћи ред на теразије и мач, а онда ће доћи ред на спору али ипак достижну правду, а онда ће доћи ред на поднету кривичну пријаву Олге др. Драшко, специјалисте микробиолога, мајке троје дјеце, супруге, Српкиње, коју је, према слободној процјени др. Љубе Тохољ, силовало најмање стотину педесет усташа.

КРАЈ -

НАПОМЕНА РЕДАКЦИЈЕ: Због бруталности и бестијалности извршених кривичних дела од стране усташа које аутор текста описује детаљно нисмо били у стању да објавимо интегрални текст већ је он скраћен на неким местима. Почињен је најстрашнији злочин и надамо се да ће правда бити немилосрдна за немилосрдне.

Mešamo emotivno i racionalno. GDE SU IMENA I ADRESE POČINIOCA? Glupi ljudi obično padnu na generalizaciju. Svi misle da se neko ubija vezan ili u jurišu.

Niko ne pomisli da je u ratu dovoljno otići do drveta da obaviš nuždu i da te neko smakne iza. Niti znaš kako se zove niti možeš sa sigurnošću utvrditi nacionalnost. Onda čuješ neku brutalnost i kažeš - e tako je i moj stradao...

PONOVO NEKOMPETENTNI PRIČAJU O STRAŠNIM STVARIMA

Iron Lord:
Mešamo emotivno i racionalno. GDE SU IMENA I ADRESE POČINIOCA? Glupi ljudi obično padnu na generalizaciju. Svi misle da se neko ubija vezan ili u jurišu.

Niko ne pomisli da je u ratu dovoljno otići do drveta da obaviš nuždu i da te neko smakne iza. Niti znaš kako se zove niti možeš sa sigurnošću utvrditi nacionalnost. Onda čuješ neku brutalnost i kažeš - e tako je i moj stradao...

Да си прочитао све, видео би и имена, али не, ти читаш само крај приче... премотај мало!!!

Iron Lord:

jedan lik(hrvat) je u početku rata u Vukovaru umalo ubijen jer kad se malo smirilo legenda izašo protegnut noge :shock: odjednom začuo: stoj, sta radiš tu?? a on nemojte ljudi ja sam vaš! a ovi ma bježi matori u kuću jesi poludio. Al smo mu se sutradan smijali kad je pričao,
Drugi napad je 12 sati presjedio u šupi nije imao hrabrosti se maknut do kuće.

Back