SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Ili si Samantha jednostavno zatvorila prozorce!![]()
bice da si u pravu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili si Samantha jednostavno zatvorila prozorce!![]()

- standardno lasersko podmladjivanje vagine - uchvrshcuje vaginalne zidove i "pojachava sexualni uzitak"
- dizajnerska laserska vaginoplastika - sluzi oblikovanju tzv. dizajnerske vagine, smanjuje stidne usne, preoblikuje izgled polnog organa, popravlja opushteni perineum i po potrebi ukljuchuje oblikovanje novog himena (himenoplastika)
dizajnersku vagina 2 000 – 2 8000 evra.
smanjenje i oblikovanje malih stidnih usana - ista cena.
uchvrshcivanje koze i tkiva perineuma od 1 600 – 2 700 evra.
povecanje velikih stidnih usana uz pomoc masnog tkiva izvadjenog iz bokova: 2 300 evra.
uklanjanje masnog tkiva s Venerinog brega i gornjih delova velikih stidnih usana: samo 500 evra.
standardno lasersko podmladjivanje vagine koje
uchvrshcuje vaginalne mishice: 2 300 - 3 700 evra.
novi himen samo 1 150 evra!!.
podmladjivanje vagine u Americi koshta od 2.500 do 10.000 dolara, a ova operacija postala je toliki hit da vec ima zena koje iza sebe imaju i po pet operativnih ulepshavanja vagine.
i na kraju da se podsetimo o chemu prichamo:
![]()
komentari?
mozda iskustva?
zashto zene, zashto?
da li je zenski rod postao toliko yebeno malouman, pa zbog onih sa chachkalicom od qrca pribegavamo ovakvim drastichnim metodama? ili je u pitanju neshto drugo..trece? :|
znate da je ovo samo jedan u moru zahvata na koje se zene odluchuju..
Kada se zena porodi jednom ili vise puta prirodno, ne carskim rezom, dolazi do povecavanja vagine, opustanja njenih misica. Tako je uzitak pri seksualnom odnosu i za zenu i muskarca manji. S tim u vezi, nase zene se poradjaju carskim rezom, a zene u inostranstvu se idu kod doktora da im sredi problem. Meni je ovo super. Ne znam da li postoji kod nas i koliko kosta? Carski rez je ipak operacija i ostavlja posledice za zenu kasnije, ipak je to secenje stomaka. A i taj oziljak
Ja prvi put ovo cujem..doduse nisam se jos poradjala, ali nadam se da nije istina.a sto muski ne povecaju obim kursa da se prilagode toj,novonastaloj vagini posle porodjaja? valjda je i previse kroz sta zena prolazi vezano za trudnocu i porodjaje, usivanja itd, pa bi trebalo da se on malo da na operacije ako mu je vec uzitak los.
na primer.

Zene, manje uzivate u sexu posle porodjaja?Ja prvi put ovo cujem..doduse nisam se jos poradjala, ali nadam se da nije istina.

a sto muski ne povecaju obim kursa da se prilagode toj,novonastaloj vagini posle porodjaja? valjda je i previse kroz sta zena prolazi vezano za trudnocu i porodjaje, usivanja itd, pa bi trebalo da se on malo da na operacije ako mu je vec uzitak los.
na primer.
Kada se zena porodi jednom ili vise puta prirodno, ne carskim rezom, dolazi do povecavanja vagine, opustanja njenih misica. Tako je uzitak pri seksualnom odnosu i za zenu i muskarca manji.

ma sve se izopacilo, ebote....
zene nekada radjale tako kazes i to po 7-8-oro dece i plus se svalerisale okolo, a tim svalerima izgleda nije smtala takva vagina.
neam pojma.

jaooo ovo je moj bivshi nick postaviJo temu
sad cu da podmladim vaginicu![]()
a sto muski ne povecaju obim kursa da se prilagode toj,novonastaloj vagini posle porodjaja? valjda je i previse kroz sta zena prolazi vezano za trudnocu i porodjaje, usivanja itd, pa bi trebalo da se on malo da na operacije ako mu je vec uzitak los.
na primer.
ma sve se izopacilo, ebote....
zene nekada radjale tako kazes i to po 7-8-oro dece i plus se svalerisale okolo, a tim svalerima izgleda nije smtala takva vagina.
neam pojma.
- stvarno cemu frka da samo zene ugradjuju implantante kad bi muskarci to prvi trebalo da urade 

Kakve sam sve gluposti ovde procitala...Ja sam se poradjala i to mlada i posle porodjaja sam izgledala lepse nego ikada i .ebala se lepse nego ikada i uzivala vise nego ikada...I jos uvek je sve to tako...
Zene slobodno radjajte!!!![]()
objasni to iskompleksiranom svetu koji pravi tako smesne podeleKakve sam sve gluposti ovde procitala...Ja sam se poradjala i to mlada i posle porodjaja sam izgledala lepse nego ikada i .ebala se lepse nego ikada i uzivala vise nego ikada...I jos uvek je sve to tako...
Zene slobodno radjajte!!!![]()
objasni to iskompleksiranom svetu koji pravi tako smesne podele
...samo nazalost nema svako sluha za to..muskarci forsiraju tu bolesnu pricu da zena koja je radjala, blabla....tragicno
Ma ocu da objasnim i vise puta ako treba...samo nazalost nema svako sluha za to..
![]()
muskarci forsiraju tu bolesnu pricu da zena koja je radjala, blabla....tragicno
Pa kako bi se inace opravdali sto nemaju odnose sa svojom zenom ili sto "moraju" da ih varaju. Bitno da su im one rodile decu , tako su osigurani da ih nece napustiti a jos im nabijaju osecaj krivice...muskarci forsiraju tu bolesnu pricu da zena koja je radjala, blabla....tragicno

Kada se zena porodi jednom ili vise puta prirodno, ne carskim rezom, dolazi do povecavanja vagine, opustanja njenih misica. Tako je uzitak pri seksualnom odnosu i za zenu i muskarca manji. S tim u vezi, nase zene se poradjaju carskim rezom, a zene u inostranstvu se idu kod doktora da im sredi problem. Meni je ovo super. Ne znam da li postoji kod nas i koliko kosta? Carski rez je ipak operacija i ostavlja posledice za zenu kasnije, ipak je to secenje stomaka. A i taj oziljak
a ako se porodi više puta i ima recimo petoro djece, u nekom momentu se vagina toliko poveća da je proguta, poput crne rupe 
još tragicnije je kad to forsiraju zene...
za muskarce postoji objasnjenje: premali im je, pravdaju se.
a koji li problem imaju zene koje to forsiraju?![]()