cocacola kid
Ističe se
- Poruka
- 2.479
Si ti ginekolog ili njen svaler?Video sam mu nedavno suprugu, jedva je prepoznah koliko je podmladjena.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si ti ginekolog ili njen svaler?Video sam mu nedavno suprugu, jedva je prepoznah koliko je podmladjena.![]()
Si ti ginekolog ili njen svaler?
Kada se razvela i počela da izlazi sa mlađim muškarcima, Lisa Palmer (41) je želela da zadrži svoj mladalački izgled - po celom telu. Odlučna da ne pribegava hirurškim metodama podmlađivanja vagine, ona je očela da istražuje i pronašla je potpuno prirodan recept za masku koja je učinila da ona ima međunožje 25-godišnjakinje.
![]()
Lisa je osmislila "Uradi sam" recept za podlađivanje ženskih delova
Ona bi sada želela svim ženema da prenese svoje znanje, a pogotovu damama koje žele da mlađi muškarci budu zainteresovani za njih.
- Ne mogu da verujem da sam zanemarivala tu regiju sve te godine dok sam bila u braku. Sada moja vagina izgleda i oseća se bolje nego ikada. Najbolji dokaz da deluje je reakcija momaka koji mi kažu da imam vaginu 25-godišnjakinje - kaže Lisa.
Kada se razvela, počela je da izlazi sa mlađim muškarcima, i tek tada je shvatila koliko je bitan izgled međunožja.
- Često zanemarujemo ovu regiju, i mislimo da je brzilska depilacija dovoljna. Ali kada sam bila sa prvim mlađim muškarcem, pogledala sam dole i shvatila sam sam naboranija i suvlja nego kada sam bila mlađa - priseća se ova kuguarka.
Razmišljala je o plastičnoj operaciji, ali veliki rizici i visoka cena su je naerali da odustane od toga. Zato je počela da eksperimentiče kod kuće, i osmislila ecept za koji tvrdi da jako dobro deluje. Ona kaže da je reakcija muškaraca sa kojima je bila naterala da ovo podeli sa svim ženama koje možda imaju isti problem.
MASKA ZA PODMLAĐIVANJE VAGINE
POTREBNO JE: 1 kašičica kokosovog ulja (ubija bakerije i hidrira kožu), 1 kašičica kreme sa vitaminom E (hidrira kožu i sprečava starenje), kašičica meda (ima antioksidante koji usporavaju starenje), 1 belance (učvršćuje i zateže kožu)
PRIPREMA: Sve dobro pomešajte, i zagrejte u mikrotalasnoj. Ne treba da bude vrelo, već toplo. Nanesite na vaginu, a optimalno bi bilo da pre toga naparite ovu regiju kako bi se otvorile pore. Držite 15 minuta da se operite ružinom vodicom. LIsa predlaže da ovo uradite sedam dana zaredom, a onda jednom nedeljno. Najbolje bi bilo da se kombinuje sa vežbama za zatezanje vagine.
mislim ja na vas![]()
evo iskusne koja je vec isprobala recept![]()
da,da ...pa sta mislis zasto mi kazu da delujem mladje od svojih 48(jos par dana) godina![]()
zato si se ti interesovala za one mentole, pantenole i ostala cudesa![]()
samo pazite kad se parite nad sporetom,ako imate isti na gas da ne osurite koku![]()
A ja se danima pitam od cega je...![]()
Vidiš.... a ja se još pitam zašto mi se nagužva gđica kad vozim bajs..... ja mislila loš sic, kad ono...jes,zato sam insistirala na podizanju tonusa
bore nisu problem![]()
pa kad si neiskusna.to je projekat za celu porodicu.znaci pazi,nikad sama nad sporetom![]()
Brazilska depilacija i ukrasi kristalima na intimnim delovima tela odavno su prestali da budu tabu, a žene širom sveta iz dana u dan pokušavaju da pronađu nove načine koji će im pomoći da njihova vagina izgleda lepše i mlađe.
1. Ružičasta šminka
Neke žene na stidne usne stavljaju ružičastu šminku da bi izgledale lepše. Neke se zadovoljavaju klasičnim rumenilima, a one koje žele nešto dugotrajnije, biraju kremu za izbeljivanje intimnih delova koja se može naručiti na stranici ShopInPrivate.
2. Implantanti
Kod nekih žena, bol ne poznaje granice. Šeri Korso, vlasnica firme "g2organics" kaže da neke žene u vaginu ugrađuju implantante ili kamenčiće da bi dobile na teksturi.
3. Privremene tetovaže
Želite da na intimno područje napišete ime svog novog dečka, a niste sigurni da li će ta veza potrajati? Za to su idealne privremene tetovaže koje američki tatu majstor Robin Tompson stalno radi. "Osmišljene su tako da mogu preživeti pet do sedam seks maratona, a zatim nestaju", kaže Robin.
4. Perike za vaginu
Da, i to postoji. "Neke žene, koje su ranijih godina laserom uklonile sve dlake "tamo dole", jednostavno žude za dlačicama", kaže Sindi Baršop koja je ovu inovaciju i osmislila. Ove kratkotrajne mini-perike nanose se uz pomoć prirodnih lepila, a traju do tri dana. Stručni naziv za ovaj tupe - "merkin".
5. "Sokić od breskve"
Američka kozmetičarka Poli Blicer otkrila je još jednu stvar koju žene rade da bi podmladile svoju vaginu. "Radi se o tretmanu protiv starenja, samo što se on ne izvodi na licu već na intimnim delovima. Vaginalno područje tretira se parom, različitim biljnim preparatima i kremama, a dlačice se boje u tamnu boju. Takav postupak pomlađivanja nazivamo "Sokić od breskve"", kaže Poli.
/copy/
A kako Vi podmladjuejte svoju vaginu, ako nije tajna?![]()
mali poklon forumasicama
posle mozete da podelite iskustvo sa nama![]()
kakvo bacanje kokosa
znam neke koji bi to pojeli...ebesh vaginu![]()